martes, 13 de noviembre de 2007

FERRADA DE LES GORGUES DE SALENYS

El passat diumenge 4 de Novembre, festivitat de Sant Carles Borromeo, vam anar una part del team a fer la bonica ferrada de la riera de Salenys. Aquesta es troba situada a prop de la població de Santa Cristina d´Aro i es tracta d´una ferrada molt senzilla apta per a tots el públics i adient per a gent poc experimentada en el tema.

El protagonistes d´aquesta nova aventura van ser el David, el Marc, la Gemma ( membre oficial del Drecera woman ) i un mateix. De bon matí ens vam retrobar a casa Marc- Gemma, aquesta vegada no va caldre anar a treure del llit a en David, ja que es va presentar com un clau a l´hora de quedada. En un parell d´hores, ja erem a les contrades de la ferrada, però abans un bon esmorzar de pà amb tomata a la Font Picant, ( antiga estació de ferrocarril on avui dia es avituallament de la via verda del Carrilet ),per a reunir les suficients forces per a passar el dia.

Una vegada esmorzats, ens vam equipar i cap a la ferrada i falta gent. Amb 10 minuts d´aproximació, ja erem penjats dels primers ferragots. La via transcorre per l´interior d´un engorjat, aquesta vegada sense aigua.

S´inicia amb uns flanqueigs molt interessants i poc a poc va guanyant alçada i remuntant tot el barranc.

Aviat, comença una succesió de ponts tibetants, alguns d´ells enllaçats entre arbres, on encara hi quedaba una mica d´aigua i ho feia prou divertit. De nou una nova secció de flanqueig, havent passat les escales del diable i tornem a la succesió de ponts. Aquesta vegada a molt més alçada. Per acabar una petita escala ens condueix al capdamunt d´un ressalt, anteriorment flanquejat i nomès ens cal travessar un pont penjat de fusta per començar el retorn cap al punt de sortida.
Podeu trobar moltes més fotos a Flirck.
Fins la propera.
iieeepp iieeepp iieeeppp !!!!

3 comentarios:

Cueva, cueva dijo...

Muy buena esta si señor, pensaba que en Folkins también había ido pero a cambio veo al 50% del Dreçera Women, estupendo!!!!!

Tiene buena pinta si señor, pero no entiendo no se que que contabas en un correo de una sorpresa que os encontrasteis, je, je, no sería lo de que el Brotix llego puntual, jua, jua, es broma Brotinx.

A lo mejor la cosa queda reservada para una segunda entrada. Y por cierto hay también he visto una en que saleis posando que también podría ser foto de la semana. Ayer subí aquella porque aun no había subido nadie ninguna pero a lo mejor te tenía que haber dejado a ver si subías tu una por la noche Litus. Bueno, una abraçada y a ver que se cuenta Folkins cuando venga, cuando quedeis con el para comentar la jugada llamarme que yo quiero estar ahí.

Petonets

Fango dijo...

Ahí está Jose! La sorpresa quedaba reservada para la segunda entrada!
jejeje Míratela y a ver qué te parece!
Un abrazo drecers!

Fango dijo...

uaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
ara fins i tot els cegs poden seguir les novetats del Drecera!
Vaya currada Jose!!!
Hasta pronto,
Fango


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi