martes, 25 de noviembre de 2008

CÓRRER PER L´ACONCAGUA

10 comentarios:

Cueva, cueva dijo...

IIIEEEPPPPP!!!! Ya sabeis que yo voy ehhhh!!!!, las risas pueden ser grandes y el homenaje estupendo, je, je. Nos vemos allí por supuesto y a ver si se apunta alguien inesperado que molaría!!!

Fango dijo...

iep companys! També confirmo assistència! Pero concretem lloc!!
Petonets

Litus dijo...

En un principi la sortida es des de la Bassa de Sant Oleguer, per tal de trobar un recorregut més fàcil i còmode i per que tothom qui hi vulgui venir ho trobi sense gaires problemes ( tant de pàrquing com de situació ).

Hi han d´altres opcions de recorregut ( Castellarnau, Can Deu,.. ). Ho podem mirar i parlar-ne.

Fins aviat !!

Fango dijo...

Com podeu imaginar, voto Castellarnau, prefereixo un bosc bonic a una riera pudent!!!
Però m'adapto al que es decideixi per als 6.962 metres de cursa!
ueee!

Cueva, cueva dijo...

Si se tiene que ir a Castellarnau no problem e Litus, ya te dije que yo puedo ir, eso sí me teneis que decir un sitio muy concreto de ir pues no conozco la zona!!

Litus dijo...

IIIeeeppp Companys !!!

Canvi de zona. Finalment anem a córrer a Castellarnau. Serà un recorregut més atractiu.

El cartell de convocatória ja està modificat. La sortida serà el dimecres 3 de Desembre, a la cantonada dels carrers Walter Benjamin i Sarajevo. Hi ha un pàrquing ampli per als cotxes.

L´hora de sortida segueix igual.

Fins aviat.

albert tiri dijo...

Hola noisssss,jo o sento pero no poder assistir al event qe tindra lloc el dia 3 o sento.Pero!!!!!!!!os espero a tots aqest cap de setmana,mes concretament diumenge a masella a estrenar la temporada 08/09 de neu(encara qe un ja l´estrenat eeee litus jajajja)jo estare a castellar desde divendres a la nit vale nois ja direu algo una abraçada a tots i anims a la expedicio aconcagua qe estem tots pendents dels nostres amics.Cueva Cueva animate a subir este finde a ver si puedes vale vinga apa adeuuuuuuuuuuuuuuu.....

Fango dijo...

Ueeeee Tiriiiii!
Ens veiem akest diumenge d'esquiadaaaa! Vindran també uns colegues de la feina! El peliotxuuuu! Jejeje
Ens diem algo!
Fins ara,
Fango

Cueva, cueva dijo...

Je, je, el Albert no debe saber que yo no tengo ni idea de esquiar. Pero gracias por la invitación. De todas formas, por motivos familiares no puedo subir esta semana. Si no a lo mejor si que me escapaba un día a ver Casa Fango y a que el niño jugase un ratito en la nieve. Aunque no se si es la mejor semana para hacerlo porque creo que va a nevar bastante por allí arriba. Un abrazo!!!

EDUNARD dijo...

Ieeeep !!!

Jo arribo a BCN en principi a les 17.15 h del dia 3, així que no podré ser-hi, peró quedem el cap de setmana a Castellar de n'Hug que ja hi seré.

Petons i bona marxa !!!!


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi