jueves, 4 de diciembre de 2008

3... 2... 1... a córrer per l'Aconcagua!

La crònica de la gran jornada esportiva d'ahir


Com es venia anunciant durant les darreres setmanes, ahir dimecres 3 de desembre va tenir lloc la Cursa en Honor als expedicionaris de l'equip Drecera-Cingles que estan a l'Argentina (Manyakis, Folkens, Igloo Igloo, Edu i Jaume).
Reunits a poc més de les set de la tarda, els assistents, l'altre part de l'equip Drecera-Cingles(Sergi, Xavi, Cueva Cueva, Iayos i Fango), ja tenien cuques a l'estomac impacients i emocionats per l'inici de la cursa... Estant tots preparats a la línia de sortida, de cop i volta... riiing, riiing, riiing! Una trucada en directe (in live! com dirien a la CNN), en directe des de Mendoza (Argentina) per donar el tret de sortida!!! Va ser genial, sentir les veus de l'Ilgoo Igloo i la MulaFolky per donar el 3... 2... 1... GO!
El transcurs de la carrera va ser molt emotiu i dins d'un paisatge esplèndid corrent als marges del Parc Agrari de Sabadell i per dins del bosc de Castellarnau. I dic emotiu, perquè ben segur que puc parlar en veu de tots els meus companys, quan durant la cursa tots els que estàvem corrents vam pensar en l'esforç que estàvem realitzant nosaltres ahir i fent la comparació del que vosaltres, companys de les amèriques, vau fer fa menys d'una setmana... un esperit de superació indescriptible!
En poc més de 30 minuts vam finalitzar tot l'itinerari, corrent en grup i a la versemblança del típic fotograma de Carros de Fuego, canviant l'atretzzo, això sí, de la platja per la muntanya. Gràcies a tots, els que vau poder venir i aquells que, tot i no poder assistir-hi, vau pensar en nosaltres! Per a tots vosaltres, seguidors Drecers, us deixem una prova gràfica del final de l'esdeveniment!
Salut, Pit i Cullons!


D'esquerra a dreta, Cueva Cueva, Iayos, Xavi, Fango i Sergi




6 comentarios:

Cueva, cueva dijo...

Que bueno Fango!!!! Gracias por no contar que las dos últimas cuestas a mi se me atragantaron y tuvisteis que casi pararos para que os pillase, je, je, de todas formas estoy muy orgulloso de la gesta, je, je, y en el gimnasio empieza a subir la distancia en la cinta hacia los 8000 no vaya a ser que los zumbaos estos les de por irse al Himalaya a probar metas mayores, je, je, espero que no porque en un expedición a un 8000 si que el miedo no me dejaría ni sequirla por el Blog. El año que viene os currais la ruta de la Coca Cola y los cinco (bueno, o los que se apunten al tema) visitais África desde su techo!!!!.

Litus dijo...

IIIIeeeepppp !!! molt bona Marc.

Si faig un repàs entre la quantitat de curses i entrenos que portem acumulats a les cames, mai habia gaudit tant corrent. I no tant sols per la causa i la companyia sino per l´emotivitat i el caliu que es va viure en tot moment.

Gràcies a tots el participants.

... i ara a pensar en la propera.

Anónimo dijo...

impresionant moment es va viure a l-inici de la cursa i segur que durant tot el seu recorregut...
quina il.lusio sentir les vostres veus!!!
gracies per aquest moment inolvidable!!!
us estimo de tot cor!!!
carles

Anónimo dijo...

VOLEM CRONICA DELS GATS A CALA FANGA!!!!
XAVI AND CARLES

Fango dijo...

Aviat, ben aviadet...
TINDREU CRÒNICA DELS GATS A CA LA FANGA!!!

Anna Mañach dijo...

Ostres!!! Molt bona Fango la cronica!! Moltes gracies a tots els participants i als simatitzants que hi pensaven i no van poder/hi anar! Inclus dorsal!! No va faltar cap detall!!! Molt bona la iniciativa i l-emocio que ens vau fer sentir!!!
Esta clar que el drecera es mes que un club!!
Molts records i abracades!!


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi