jueves, 7 de mayo de 2009

EL DRECERA ENTRENA AL MONTCAU

Tal i com estava anunciat en la secció dels "missatges al moment ", ahir per la tarda, el grup d´entreno dels dijous, vàren estar per la zona de la Serra de l´Obac.

L´intenció inicial era fer un sube-baja del cim del Montcau (1066 mts ) , amb sortida del Coll d´Estenalles ( 873 mts. ), però degut al ritme frenètic d´entrenos que està portant a terme el grup, el recorregut es va allargar fins les Pinasses, zona propera al Pla del Ginebrons, tot resseguint la Carena del Pagès.


Així doncs, el grup format pel Cueva-cueva i el Litus, sortiem del Coll d´Estenalles a les 18:30 de la tarda i en poc més de 10 minuts, ja feiem cim al Montcau. Tot i que el vent bufava lleugerament no ens va impedir fer una petita sessió d´estiraments dalt del cim tot contemplant la majestuositat de la serra de l´Obac.



Després d´una breu recuperació, unes fotos i encara amb una mica de regust a bilis, anem fins al Coll d´Eres per enfilar per la Carena del Pagès cap a les Pinasses. Arribats aquí, i amb un crono de 30 minuts des de la sortida, desfem el camí fins a les Fogueroses i agafem un corriol, recomanat pel Cueva-Cueva al mes pur estil "drecering ".


Troncs, lianes, verdisses i rocs ens acompanyen al llarg de tota la baixada amb final sorprenent. Desprès de "remenar el bosc " com un autèntic porc senglar i esgarrapats fins a la goma dels calçotets, arribem en poc mes de 25 minuts fins al punt de sortida.

Desprès de 55 minuts corrent per la Serra de l´Obac, i de patir una bona sessió de cardio, l´únic que lamentem es que els nostres companys inicials d´entreno no puguin haber viscut aquesta maravellosa tarda.

Esperem que ben aviat, es reenganxin ells i d´altres i poguem compartir kilòmetres.

Fins la propera.

Salut i 160 pulsacions per minut !!!

1 comentario:

Cueva, cueva dijo...

Je, je, 160 pulsaciones tu mamón!!! Si me lo pones a mi te peto la máquina esa juaaa, juaaa!!!! En realidad en Litus tardo 10 minutos yo llego 2 o 3 minutos despues y os juro que pensé que se me salía el estomago por la boca!!!! Impresionantes, eso si, nos estamos poniendo como unos robles, je, je, a este paso en un par de entrenos más me propones hacer un sube baja del domingo a Cal Pere Xic corriendo!!!! Podría ser, total, que son 150 km de pacotila!!!! Un abrazo y hasta pronto. Fango, dentro de 3 semanas, cuando acabes clases en la Uni te esperamos en los entrenos de cabeza!!!!


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi