martes, 9 de marzo de 2010

..... MES NEU !!!!

Gran matinal la del dia d´avui. Desprès de la nevada caiguda durant el dia d´ahir, part del reactivat Drecera hem anat a veure com estava el panorama a la muntanya del Vallès, la Mola.


Arribant al poble de Matadepera ja hi avia una mica de caos. Fragoneta amunt i amb un toc de gas, hem pogut arribar a mitja alçada de l´urbanització del Cavall Bernat. Allí hem posat seny i no hem pogut tirar mes amunt. Però no cal patir !!! ja que anavem carregats amb el material de neu. Ningú ho diria que un 9 de Març ens calcariem les raquetes des de Matadepera per enfilar cap a Sant Llorenç del Munt.

Poc a poc, el paquet de neu es feia mes impactant. La máquina lleva-neus començava a passar pels volts del Cavall Bernat i per endavant ens calia obrir traça com si estiguessim en ple Pirineu.

Arribats al Cavall Bernat, imatge bucólica del cim de la Mola i les cingleres de Can Pobla.

Mes endavant, el gel era present a les parets de conglomerat.


Les vistes de la Serra de l´Obac i Montserrat han estat espectaculars.


Optem per arribar fins a Can Pobla i de tornada fer una mica de Freeride pertinent, fent una mica mes emocionant l´excursió.


Acompanyats pel Iago i la Puça, gossos guia entrenats a l´escola de muntanya de Castellar de N´hug, obriem traça amb més de 1/2 metre de neu pols.


Us deixem amb algunes de les fotografies per a que ho gaudiu i ho enmagatzemeu als vostres discs durs, que això es històric.

Fins la propera !!!!.

Salut i Drecerades..

3 comentarios:

Jose Antonio (http://mirados.wordpress.com/) dijo...

PUTOS CABRONES!!!! QUE ENVIDIA!!!!! YO QUERÍA ESTAR AHÍIIIII!!! Pero que pasa, es que aquí nadie curra!!!!.

Joder nanos, que alegría veros de nuevo haciendo algo juntos, aunque faltaba yo!!!!!

A ver si este sábado me acerco a ver si aun quedan cuatre flops!!!!

Peña, y esta semana santa hay algún plan o que!!!, yo estoy con el mono!!!!!

Fango dijo...

Eo Jose! Qué tal tio! El fin de semana seguro que encuentras nieve! y bastante! Yo no puedo venir porque tengo quedada con los colegas del colegio.
En semana santa la Gemma y yo estaremos unos días en Castellar y otros en Cunit. A ver si nos vemos que ya no te conoceré el día que nos veamos!
un abrazo neng!!!

Jose Antonio (http://mirados.wordpress.com/) dijo...

Es verdad, hace casi un año que no nos vemos!!!, con el mono que tengo yo de montaña!!! En fin, pasamos una etapa todos muy liados, pero seguro que todo volverá a su cauce!!!


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi