domingo, 20 de junio de 2010

Entrenament dels 2 Cims!

Iep companys!
Com fa tant temps que no expliquem res... doncs aquesta la faig jo! Perquè veieu que tot i treballar molt també seguim fent muntanya!
Avui hem anat a córrer a Barcelona, concretament a fer un tram de la Curs dels 3 Cims (Tibidabo, Collserola i Sant Pere Màrtir).
Els runners aquesta vegada hem estat el Dídac (Alies Peliotxu) i Fango. Hem sortit des de les instal·lacions esportives de Can Caralleu al voltant de 2/4 d'onze. Hem fet els primers metres direcció al lateral de la Ronda de Dalt, just a l'alçada d'Escola Pia Sarrià. Una vegada des d'allà ja hem iniciat l'ascensió corrent, primer a Tibidabo pujant i baixant fins a rondes, i després fins a Collserola, també pujant des de rondes i baixant almateix punt, des d'on hem fet el retorn fins a Can Caralleu. Ha estat molt guapo, la veritat és molt recomanable perquè sembla increible que tant aprop d'una gran ciutat de mar puguis gaudir tant de la muntanya! Corriols, pujades i baixades!
El resultat... us l'adjuntem el Dídac i jo en format Runtastic, doncs hem portat l'Iphone amb aquesta fantàstica aplicació! Us deixem amb els gràfics!





Fins la propera i a veure quan fem una DRECERADA AL COMPLETO! Encara que sigui trobada cervessera... ;) Fins aviat!
Fango



8 comentarios:

Litus dijo...

iiieeeeppaaaa Marc !!! BRUTAL l´entreno.

Almenys vosaltres vàreu poder fer alguna cosa. Nosaltres hem estat a la zona de Bastiments / Pic de la Dona i fotia un vent que no es podia baixar del cotxe. Tot un matí perdut per res. ( bueno si, per veure que al Pirineu encara hi queda neu ,... )

A veure si en muntem alguna aviat.

Anónimo dijo...

ieeeeeeeeeeeeeeeep
boniiiissima l'aplicació i l'entrada
a veure si reactivem el tema, tot i que a mi encara hem falta una mica per poder fer alguna animalada!!!
una abraçada zozi
SALUT DRECEREEEEEEEEENCS!!!
VENGA HOOOOOOOOOOOOOMBRE

Cueva, cueva dijo...

MOlt bona Fango!!! A este blog le hacía falta el boca-boca je, je, y con el nuevo look ha cogido aire. Como os machacais eh!!! Y la aplicación del móbil brutal!!!! Le empiezo a ver la utilidad a esos trastos je, je. Cuando tenga una rato subo cuatro fotos de mi mini sortida espeleológica. Por cierto, yo voto ya que si, trobada ya, cervera, barranquera o matinera!!! Lo que sigui, QUE NO ESTAMOS TAN MAL!!!!.

Por cierto Folkins, que t´ha passat??? Que teniendo xicota enfermera tenías ganas de que te hiciese unos primeros auxilios o que nano!!!!???

Fango dijo...

Jajajaja! Cueva Cueva, no sé si te has enterado que Folki se ha hechado 15 quilos encima y al bajar del bus su tobillo no aguantó su nuevo peso! Jajajaja
Nois, sou collonuts! El dia següent de canviar la imatge del blog ja li heu fet tots el comentari! És que l'esperit Drecera no morirà MAI perquè tots tenim aquest cuquet a dintre que ens anava fent mirar el blog!!!
VISC-A DRECERA!

Anónimo dijo...

Cuevaaaaaa
lo de mi pie es algo espectacular...
ya no se saltar en los barrancos i me pege un tabanazo de la ostia con una roca!!!
Primero fue esguinze, despues contusion, despues fisura, despues fractura, mas tarde fisura otra vez i la ultima noticia es que de fisura nada, solo estan dañados los ligamentos i tendones de la planta del pie de la fuerte contusion que tuve...
poco a poco me voy recuperando, que ya tengo ganas de drecerada barranquera!!!!
una abraçada drecerencs!!!!
fangoooooooo 15 kilos son els que mhe tret de sobre al veure que el blog segueix viu!!!! jjajajajaja
fins aviat a toooots

Fango dijo...

jajajaja Folkens, no t'imagino amb 15 kilos menys perquè NO SE'T VEURIA!
Bona revetlla de Sant Juanete!!! jajaja (Ja veus que la cosa va de peus!!!) jajaja
Abraçades i petons per tothom

Cueva, cueva dijo...

Veng feliz verbena!!! Y días de vacaciones!!!, yo también me he pillado y estaré unos días por la cerdaña francesa. A ver si me acerco a la zona de las Bouilloses. La entrada de la espeleo la haré cuando vuelva.

Xavi dijo...

Ostieeeee!!!
Molt guapa la nova imatge del blog, de veritat!!!!A veure si reactivem una mica el tema si jejeje i muntem alguna cosa, el que siguiiii i que sigui ben grossa!!!
fins aviat companys


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi