domingo, 2 de marzo de 2008

LA CASA DELS IGLÚS.....

PER FI L'ESPERADA ENTRADA DEL CAP DE SETMANA D'ESQUÍ DE FONS.
NO HI HA RES MÉS PERILLÓS QUE TRES DRECERENCS HIPERACTIUS COM ELS QUE VEIEU A LA FOTO, AMB UNA TARDA LLIURE A CASTELLAR DE N'HUG.
HI VA HAVER TEMPS PER A TOT, A PART DE L'ESQUÍ DE FONS, BUTIFARRA "TOVA" AL PLA D'ANYELLA (ON ESTÀ LA PANCARTA DE LA TROBADA DELS IGLÚS??), GIBBON INDOOR, PENJADA DE BANDERA DRECERA AL MASTIL DEL PORTELL, NETEJA DE LA CALDERA DE GASOIL ÚLTIMA GENERACIÓ DE LA CASA DE LES ANTENES, I POSTERIOR PENJADA DE PANCARTA IGLÚS A LA CASA DE LES ANTENES...!! UN NO PARAR!!!
AQUÍ TENIU LES PROVES!!!!


PER ACABAR, NO TENIM FOTOS DE LA CARA QUE VA FER L'IGLOO IGLOO EN VEURE LA PANCARTA, PERÓ CREC QUE NO US COSTARÀ MASSA D'IMAGINARLA!!!
SALUT DRECERENCS
CARLINHUS

18 comentarios:

Fango dijo...

Carlinhus,
per fi tenim la crònica del passat diumenge! jejeje Gràcies per les fotos i per recordar-nos tants bons moments!
Cueva Cueva, ahora ya sabes cual fue el pasatiempos de la tarde!!! jajajaja!!! Colgar una pancarta de 4 metros indicando donde vive igloo igloo!!!
Ya te explicaremos la historia de "butifarra tova = pancarta IGLÚS" jajajajaja
Àpali companys!
Salut i força per començar la setmana!
siau

Xavi dijo...

sou collonuts de veritat, pero que cabrons arribeu a ser a l'hora!!!!!

Litus dijo...

uuueee Carlinhus !!! Ja he vist que has trobat un moment per fer la crònica de la pancarta. La veritat, es que tornant a veure les fotos, queda molt guapa !!! Encara aguanta ???

Una altra cosa, ahir vaig estar seguint la Marató de Barcelona en bicicleta. Encara estic al.lucinant a quin ritme anàven el africants. Ja avanço, que la propera edició de la Cursa, hi haurà presencia Drecera. Se´m van posar "los dientes largos" je,je,je,je,je,je.

Fins aviat.

Carles..

Fango dijo...

ueeeee!!!
Si s'obre secció Drecera Marató jo m'apunto!
Litus, ja pots comptar amb mi ;)

Anónimo dijo...

Cale Foooooooooooooooooooooó!! Pesaoooooooooooooooo!!

Que em dius que no comento ¬¬ pero tu tampoc comentes el meu super fotoló super xungueru!! Jo almenys em passo per fotolog del Xavi i dono senyals de vida que tu ni aixó caracul!

En fin... tinc ganetes de veure't ja!! De riure molt i molt i de fer el gilimemo per tot arreu i de veure els gatinhus i d'estar a casa teva i de tot!!! Buuuff!!

Aiiiiiiiix!! Ens hauries d'haver vist fent d'SPICE GIRLS a les CAMEL a la Trobada de Pares!! hahahahhaha!! Vam guanyar el concurs i va ser bonissim!! ahhahha xD vam ballar dos cops.. en fin.. un show (mai millor dit xD)
M'agradaria moltissim que estiguessis de monitor amb nosaltres i que ens veiessin fent de monis... m'agradaria molt compartir tot això amb tu...

En fins... ja t'he dit que et deixaria un comentari decent pq am lo pesooo q t'has posat... si es que... els iaius amb l'edat xoxegen... es posen cascarabies i... xDxDxD Es conyaaaaaaaaaaaa!! aiiis!!


Wenu vai a preparar-me la maleta que dema marxo amb el xurry a Londres!! muahahuhahhahahahah!! Ja et portare alguna coseta... algun xicle dels seients del metro o el cacauets que em sobrin de l'avió... xDxDxD


T'ESTIMO MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLT!!!


P.D.1: per cert!! molt wais les fotuuuus!! ^^ Un peto per tots!!

P.D.2: Soc la Laura pero esque tenia una conta pero no m'enrecordo del nom ni de la contrasenya xD

Cueva, cueva dijo...

Ieeepppp Penya!!!! Es que estais volaos, pero quien se ha currado esa pancarta, y sobretodo, cual es es el objetivo????

Es que Iglú, Iglú, tiene amigos cortos de vista???? O es que viene a casa muy mamao de las fiestuquis que os pegais y no sabe como llegar al redil.

Por cierto, yo también me apunto a la Martón, je, je, me refiero a leerla en la entrada del Blog que os curreis, je, je, por cierto peña, teneis algo pensado para semana Santa, haceis alguna Drecerada o algo por el estilo, lo digo por si tuviese la oportunidad de apuntarme algún día. Un abrazo!!!

Fango dijo...

Iep cueva cueva está en lo cierto... tendríamos que empezar a pensar en preparar el STAGE DRECERA de Semana Santa... ACTIVIDAD? LUGAR? DÍAS?

Anónimo dijo...

PROPOSTA DESHONESTA...SOBRETOT PEL LITUS I EL JOSE I L'IGLOO IGLOO...DIES 15 16 I 17 DE MARÇ...EXPEDICIÓ AL SO FOSCA (MALLORCA) NO VAL DIR QUE NO...!!!

Xavi dijo...

deu ni do lo que està nevant en aquests moments a castellar!!!!!

Anónimo dijo...

Comença a agafar forma el freeride pertinent creueta's col to castellar in the night in the for, together patrieto.
aneu fotent cera a les taules...
carlinhus

Jose Antonio (http://mirados.wordpress.com/) dijo...

Uyyyy, no se lo del Sa Fosca son muchos días y con el peque yo creo que no iría, demasiados días fuera. Yo si heceis algo no demasiado lejos había pensado apuntarme un par de días o algo así, aunque sea algo con centro de operaciones la casa de las antenas o lo que sea. Pero Mallorca se me va de madre. Pero vaya que vosotros hacer conforme a los que os vaya bien. Por supuesto, otra vez sería. Un abrazo!!! A mi molaría, que se yo, dormir en alguna cabaña perdida como en los viejos tiempos, je, je, ya se que vosotros seguis haciendo ese tipo de cosas, pero no es mi caso claro.

UN abrazo!!!

Jose Antonio (http://mirados.wordpress.com/) dijo...

UNa travesía Carança - Nuria estaría bien!!!, durmiendo por el camino.

Xavi dijo...

diosssss continua nevando.......el descenso freeride pertinent creueta-castellar va cogiendo cada vez mas fuerza!!!!!!!!!!

Fango dijo...

Penya!!!
More snow more!!!
Dissabte, esquiada Retro a Vallnord = Forfait gratis!!!
jajajajajaja
(pobre de vosaltres que foteu el freerides pertinents sense el vídeo pertinent! Vull imatges!!!)
;)

Litus dijo...

eeeeeeeeeee !!!!

Pobre de vosaltres que no aviseu el dia que hi ha el descens Freeride pertinent creueta's col to castellar in the night in the for, together patrieto. Que vull fer-ho !!!!!

Ja tinc la taula preparada al cotxe per a l´ocasió. je,je,je,je,je.

Anónimo dijo...

PUTO VENT!!!!!
QUE S'HA EMPORTAT TOTA LA NEU A MAR...SNIFF SNIFFF
CARLINHUS

Fango dijo...

EO PENYA!
com queda el tema finde que ve...
;)

Jose Antonio (http://mirados.wordpress.com/) dijo...

Yo no tengo ni idea, si contestaron a las últimas propuestas supongo que lo hicieron al correo del curro. Ya contareis.


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi