lunes, 14 de abril de 2008

FINS A MAR EN BICICLETA

Els que hem tingut l´oportunitat de fer rodar les nostres bicicletes per una de les moltes vies verdes que ens ofereix la geografia del nostre país, tenim un cert sentiment d´enveja vers les poblacions que envolten aquests singulars recorreguts. Poblacions com Ripoll, Olot, Horta de Sant Joan o Sant Feliu de Guíxols, poden presumir de tenir uns recorreguts fàcils i agradables per a circular amb les màquines de dos pedals.

No obstant, a la nostra comarca tenim vials igual d´agradables, que encara que no estiguin catalogats com a “via verda” ens poden fer passar una matinal ( o tot un dia) al damunt de les dues rodes. Un dels molts recorreguts, es l´anomenat Eix de Ripoll ( de Sant Llorenç Savall fins a Montcada i Reixac ), que enllaça amb el carril bici del Besós i arriba a peu de platja de Sant Adrià.

Aquest diumenge, aprofitat el bon dia, ens enfilarem a les nostres bicicletes i ens posarem el repte d´arribar fins a la platja sortint desde casa. Coneixíem part del camí fins als polígons industrials de Barberà del Vallès i ens calia cercar la resta del camí per arribar a mar.

Tot va ser més fàcil del que ens pensàvem, doncs el camí està molt ben indicat amb cartells dels senders del rodal de Sabadell i no té pérdua fins arribar a Montcada. Allí, cal travessar la població i anar a cercar el riu Besós. D´allí fins a mar, hi ha un carril bici asfaltat i de doble direcció d´uns 8 kilòmetres de llargada, que seguint el curs del riu, arribes a la desembocadura.

En poc més de 1,5 hores i amb uns 25 kilòmetres acumulats a les cames, estàvem al bell mitg de l´esplanada del Forum. Ara però, nomès calia desfer el camí fins a Montcada, perseguits i esquivant una gran maror de ciclistes, patinadors, passeja-gossos, caminants,.... del carril bici del Besós, arribar a Sabadell per l´eix del Ripoll i culminar l´excursió del dia amb la pujada de la Bassa com a cirereta del pastís.


Fins la propera.


Carles i Raquel..

4 comentarios:

Anónimo dijo...

IEEEEEEEEEEEEEEEP
GRAN SORTIDA AMB BTT!!!!
M'HA AGRADAT MOLT LA DESCRIPCIÓ, I CREC QUE EL BLOG HAURIA D'ANAR CAP AQUÍ. ADEMÉS DE DESCRIURE LES NOSTRES ANIMALADES, HAURIEM DE FER RESSENYES ACURADES PER QUE FOS ÚTIL PER LA GENT QUE TAMBÉ VOL FER L'ACTIVITAT.
PERO LITUS, NOMÉS ET FALTABA BAIXAR EL TRACK A L'ORDINADOR I PENJAR TOTES LES DADES DE LA SORTIDA EJJEJEJEJ JA SAPS QUE VULL DIR...!!!!
FELICITATS PER LA CRÒNICA!!
CARLINHUS

Jose Antonio (http://mirados.wordpress.com/) dijo...

Primero de todo Bianco, je, je, que vueno verte por aquí viejo, je, je. Y ya sabes, si quieres que le Blog vaya por ahí, je, je, solo tienes que ponerte manos a la obra porque se que lo de hacer reseñas y cosas por el estilo se te da de puta madre!!!. Y la ruta hasta la playa litus, de puta madre!!!!, siempre he tenido ganas de hacerla, y de hecho un día lo intente, pero me lie al poco de salir con lo que lo tengo pendiente!!!. Un día vamos todos en Drecerada!!!! y a´sí nos indicas el camino je, je. Supongo que de bajada se lleva muy bien pero de subida, y con el trayecto que llevas acumulado a tus espaldas, se debe hacer un poco más cuesta arriba no???.


Un abrazo peña!!!!

Litus dijo...

Avui mateix, desprès de 6 anys de l´adquisició del GPS, faré els deures i hem llegiré el manual de funcionament. A veure si podem crear un bon arxiu de ressenyes i tracks.

José, la rutilla de la playa muy cómoda tanto de ida como de vuelta. Se acumulan cerca de 50 kilometros, pero muy cómodos. Fácil,fácil, fácil....

Fins aviat.

Fango dijo...

EQUIPOOO!!!
Primer de tot... felicitats Litus i Rachel!
La crònica és boníssima i la pedalada in live segur que va anar millor encara. La veritat és que a vegades ens trenquem les banyes buscant animalades pels Pirineus, les illes, els Alps o la Patagònia, però està demostradíssim que ben a prop de casa tenim oro en bruto! Des d'una bicicletada a la platja, fins a una via d'escalada fàcil al Cavall Bernat de Sant Llorenç (jejeje!)!!!
Rehitero les meves felicitacions pel membre més hiperactiu del Drecera i pel 50% secció drecera women!
Sou uns cracks!
Una forta abraçada


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi