domingo, 18 de enero de 2009

MATAGALLS HIVERNAL

Tal i com estava anunciat des de principis de setmana, la jornada dominical d´avui ha estat, tal i com toca a l´hivern, trepitjant neu. Desprès de varies opcions, finalment decidim quedar-nos a la comarca i anar a pujar el Matagalls.



Així doncs i desprès de matinar, la Raquel i jo ens dirigim a Coll Formic ben d´hora, ja que seria el punt de partida. Ens sorpren la gran quantitat d´aficionats a la muntanya que han tingut la mateixa idea que nosaltres. Entre ells, hi havia de tot, esquiadors i surfers de muntanya, caminetes de tota la vida i raquetistes com nosaltres.





Enfilem cap al Matagalls, entre el boscam i trepitjant les primeres capes de gel. Ja desde l´inici, contemplen la majestuositat del Pirineu Català i la gran quantitat de neu que acumula aquests dies, fa que llueixi en tot es seu esplendor.





Arribats al Pla de la Barraca ( 1367 mts. ) ja ens hem de calçar les raquetes, per enfilar el Turo gros de Sant Andreu i desprès atacar l´ultima Pala del Matagalls , fent cim en poc menys de 2 hores.





Dalt del cim, ventada impressionant, les fotos de rigor i avall que fa baixada.






Al arribar de nou a Coll Formic, caos de cotxes, dominguerus de tot tipus equipats amb els seus corresponents artilugis "resbalaculos" , modelets retro del fons de l´armari de l´avi i un no parar de diversió vist des de fora.. Això no te preu !!




Fins aviat !!!

Raquel i Carles

8 comentarios:

Cueva, cueva dijo...

Asi mw gusta manteniendo alto el espiritu del Drecera!!!! Enhorabuena a Raquel y a tí. Joder el Matagalls como está no, nivelón, nivelón. Lástima no haver podido, dile a Raquel que no guarde mucho las raquetas que en un par de semanas podemos ir al Taga a ver que tal anda. Por cierto en la cima como bien dices debía hacer un frío de cal deu!!! y tu gorro es total!!!! Eso que es!!!!

Litus dijo...

Es el gorro que utiliza mi abuela para la ducha.

Dentro de dos semanas, RaqueTaga, OK ????

Cueva, cueva dijo...

Pues a mí la semana que viene no me va bien, pero dentro de dos semanas me apunto, por eso apuntaba esa fecha. Por cierto, tengo que conseguir unaqs raquetas, je, je, que no tengo. No es que me da palo comprarlas que no, sino que el piso es tan pequeñoa que luego no sabría ni donde guardarlas, pero bueno, ya se las pediré a alguíen o las alquilo. A ver si se apuntan los de Sant Etna, Folky!!!!; que no te he visto desde que volvistes desde el Aconcagua!!!. Con esto de que ahora sois socios del Cingles no se os ve el pelo!!!!

Anónimo dijo...

MOLT BONAAAAAAAAA LITUS!!!!
LA QUESTIO ES...NO PARAR!!!!
QUIN GOIG QUE FA EL MONTSENY,UNA PASSADA!!!
FINS LA PROPERA DRECERADA!!!
JOSE...AQUI NO LLAMA NADIEEEEEEEEEEEEEE
JAJAJAJJAJA

Litus dijo...

Com haureu vist a les fotos, el Montseny fa el mateix goig que el Pirineu. La Cresta - travessa del Matagalls al Turo de l´Home està impressionant.

Apunteu aquesta data a les vostres agendes : 1 de Febrer del 2009 : DRECERADA AL TAGA - RAQUETAGA 09 !!

Segons els que siguem, podem organitzar una baixada freeride..

Ho anem parlant..

Fango dijo...

iep! Ben bona la crónica Litus!
felicitats parella!
una abraçada,
Marc

Jose Antonio (http://mirados.wordpress.com/) dijo...

Y que lo digas Folky, Cuesta más verte el pelo que la ostia, al final la próxima vez que nos veamos estarás casado y tendrás dos Hijos, el Mohadma y la Mohadma!!!!!
Nano, al Taga en la fecha que propone el Litus nos vemos todos leñes, que el taga son 2 horitas y nos lo curramos en un plis, plas!!!!!

Litus dijo...

iiieeepppp !!!!

TAGA-LEÑES EL 1/02/09

jajajajjajaaj !!!!!!


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi