miércoles, 14 de enero de 2009

MISSIÓ I love FREERIDES PERTINENTS

Desprès de rebre l’avís desde el Cuartel General, que al Pirineu Oriental s´hi estava coent alguna de bona, part dels components del Drecera, es van movilitzar i reunir a Sant Etna, per a una missió secreta d’Alt Risc. La idea inicial, encara estava per definir però el que si teníem clar es que anàvem a trepitjar neu, molta neu i aquesta vegada, anava de debó ja que no utilizariem cap tipus d’ajuda mecànica per a remuntar les pendents de neu, seria un autèntic freeride pertinent.

Així doncs, i desprès d’omplir la panxa amb tiberi Italià, tots dins el “sobre” que l’endemà s’ha de matinar. Abans però, un petit grup avançat, va realitzar la primera “ world night i the for “ pels carrers de Sant Etna. ( Les imatges enregistrades nomes son visibles amb infrarojos i són altament secretes, per això no es penjen en aquest blog públic).

Al acabar la sessió nocturna el capità d’escuadró Fango, va posar a proba a l´escuadró nocturn amb un joc d’estrategia Oriental, amb el nom clau “Tsuro” per que cadascú pogués definir i tinguès clara la línia de baixada que utilitzaria l’endemà. No es podia fallar ja que solament hi hauria una oportunitat.


Arribat el dia “D” i a l´hora “H” tot el team Freeride, es trobava a la plaça de Sant Etna. Allí hi eren el Capità d´escuadró Fango, la Oficial Especial G.E.M., els Esquiadors- Escaladors del cuartel de Sant Etna Folky i l´Igloo-ogloo, el Buscador de Mines i Artificier “Tiri” i el traçador de linies d´obertura “Litus”.

Desprès d´agafar els vehicles motoritzats que ens durien al punt de sortida “P” iniciem la missió “ I love FREERIDES PERTINENTS – SOM EL 10 % “ . El dia estava clar, es respirava tranquilitat, la qualitat de la neu era excel.lent desde l´inici i tothom tenia clar el que anava a fer: “ lucir gafitas – colgar forfait”


Una vegada arribats a la cota més alta, iniciem la baixada. Cadascú va decidir la seva línia més còmoda per al descens, on desde un principi, més d´un membre va ensopegar amb les mines colocades estrategicament per l´enemic. Sort que sempre estàvem avisats per l´agent especial “Tiri”.

Els comandos especials de Sant Etna, grans coneixedors de la zona i els promotors de la missió, van estar al 100 %, oferint traces espectaculars.

La oficial G.E.M. tot i estrenar-se en les missions especials, no va fallar i va estar en tot moment al nivell de l´escuadró.

Al arribar al punt intermig, el grup es reagrupa per avaluar els danys i seguir amb la missió. Sense haver de lamentar cap baixa ni danys greus, s´inicia el segon tram amb final al punt “PL” conegut com “la plataforma de llançament”.

Assolida la primera part de la missió, es van realitzar pràctiques de salt base amb caiguda sobre "paqueton". El capità Fango, va fer una autèntica demostració de " Pit i collons"

A continuació, la imatge de la missió: sol, neu i diversió.

Fins la propera !!!!

5 comentarios:

albert tiri dijo...

Ostres Litus quina pedazo cronica tas currat,no hace falta decir nada mas,qe be o varem passar,quinas ganas de tornar a repetir el freeride,i gracias per deixar-me passarho amb tots vosaltres drecerencs,una abraçada

Fango dijo...

Què guai! Va ser increible companys, quan vulgueu repetim!
Hem de fer un FreeRide Pertinent amb l'Edu, la Manyakis i Cueva Cueva!!!
Força el Drecera!

Cueva, cueva dijo...

Hombre el Drecera vuelve a la carga con su más grandiosa energía, estupendo. Increible entrada Litus, me encanta, te la has currado un huevo. Esas fotos son realmente geniales. Y Fango, yo como no haga un Freeride bajando de culo lo tengo chungo ehh!!!!, pero te he visto en forma saltanfo en la nieve, ese es el tipo de foto fangiana en las nieves que nos encanta, je, je. Un abrazote gordo!!!

Anónimo dijo...

Bonissiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiima la cronica jejejejeje
molt bona litus jejejeje
quan pugi faig algu amb els videos, val


igloo-igloo

Fango dijo...

això això! igloo currat un d'aquells muntatges dels teus! ;)
Cueva, no me hagas recordar fotos artísticas en la nieve... que frío! jajajajajajaja


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi