martes, 24 de febrero de 2009

3R i Drecera al Puigllançada

Tal i com estava previst el passat diumenge 15 de Febrer, els membres del 3R team i part del Drecera mountain es vàren fusionar per a una jornada raquetera.

Els astres es vàren posar en linia, el vent va deixar de bufar i el terreny estava preparat amb un bon mantell nival. Tot això ho amaneixes amb la bona companyia i un solet anticiclónic, es converteix en la combinació perfecte per a ser un gran dia.

El jornal començava a primera hora del matí. Els membres del Drecera mountain, Cueva-Cueva "el tèrmic", la Raquel com a representant del Drecera woman i el Litus, es vàren presentar a Castellar de n´hug a Can Fango-Pont, on els 3R ja estàven a punt de marxa.

Allí hi eren, el Sergi, el Xavi, el Joan, el Ricard i el Jordi amb les raquetes quasi be posades pel paquet de neu que havia caigut aquells dies al Pirineu.

Sense gaires preàmbuls, aviat ens activem. Deixem els vehícles al parquing d´Alabaus i enfilem cap al cim del Puigllançada pel clot de l´Hospital.

Remuntem les gran pales de neu ventada a bon ritme i de seguida arribem al cap damunt de les pistes d´esqui de la Molina.

Nomès ens resta encarar l´última pujada i carenejar fins el cim del Puigllançada.

Dalt del cim, les fotos de rigor i ràpid cap avall que el vent que peta no es gaire agradable.

La baixada, fàcil-fàcil, per cami de pujada, buscant els paquets de neu sense trepitjar i posant a prova la nostra habilitat amb les raquetes als peus.

Per acabar, vàrem visitar la plantada d´igloos construïts fa uns dies al plà d´Anyella.

Fins la propera !!!

3 comentarios:

Cueva, cueva dijo...

Que cabrón, aquí el Térmico al habla!!!!!! Je, je, muy buena reseña!!! Solo hecho en falta unas fotos dentro del Iglú!!!! Je, je, porque erán chulisimos!!!! La verdad es que nos hizo un día espatarrant!!!! y nos lo pasemos muy bien, je, je. Y las fotos muy guapas!!! Madre mía, con esas gafas se me ve gordo, gordo, parezco don Pinpón el térmico!!!!.

A ver si veo por aquí los comentarios de la peña del 3R y si se hacen seguidores del blog que nos lo hemos currado!!!!

Anónimo dijo...

uooooooo
genial l'entrada!!!
aquest any el puigllançada ha semblat un gran muntanyoro carregat de neu durant moltes setmanes!!!
felicitats equip!!!
sou imparables!!!
Carlinhus

Fango dijo...

Tot i que no vaig poder pujar amb vosaltres, us vaig seguir de ben a prop ;)
El cap de setmana va donar els seus fruits: Ja tenim Ruta d'EStiu 3R! Ara falta concretar dates!
fins aviat,
Fango


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi