jueves, 28 de enero de 2010

EL MARC I LA GEMMA S´HAN CASAT

Doncs si !!! En Marc i la Gemma s´han casat !!! I quina millor manera d´iniciar aquesta etapa del blog, a veure se entre tots el despertem de l´hivernació.
La celebració va tenir lloc el passat cap de setmana, a l´ermita de Sant Bernat situada al bell mitg del Montseny. Es tracta d´una ermita petita romànica, envoltada d´arbres castanyers centenaris i monumentals i al costat, perquè no dir-ho, d´un hotelet d´una gran cadena, que el vàrem utilitzar, tant per la "comilona" com per a allotjar-nos desprès de la gran celebració

Tots els assistents estàvem convocats a les 13:00 h, del dissabte 23 de Gener. A mida que ens anàvem trobant, se´ns feia difícil veure´ns sense la usual roba de muntanya a la que estem acostumats. Entre tots els amics del Drecera erem, en Carles Folch i la Vània, el Xavi, l´Edu i familia, La Mary, l´Aleix, el David Brota, la Muntsa, l´Esther, el Dídac "Peliotxu" , el Pedro, la Raquel i un mateix.


I es que l´ocasió s´ho valia. Els trajos, les corbates, els abrics, les sabates ( uix quin mal de peus ), anàvem que volàven i entre tots nosaltres, el núvi, neguitós, esperant l´hora de ser uns dels protagonistes del dia.


Per altra banda, la núvia, tal i com mana la tradició es feia esperar. Algunes de les persones influents, ens deia que ja estava per la regió i que arribaria puntual a la cita.

Passats deu minuts de la una del migdia ja estàvem tots enxovats dins de l´antiga construcció. La vuitanteta de convidats, desviarem la mirada cap al passadís central de l´ermita, sentint als "Elefantes" com a música de fons, on la Gemma es dirigia cap a l´altar acompanyada del seu pare.


Un capellà molt trempat, amic de la parella, els va casar. Una cerimònia discreta i amb aire de Cau, i el Marc i la Gemma , desprès del "si vull" ja deixàven de viure en pecat.


Una pluja de serpentines ( es que l´arròs taca el cesped de l´hotel ) va ser l ´inici de la part mes distesa de la celebració. A continuació, no vàren faltar les fotos de rigor amb el núvis i un pica-pica sota una fred laponi.


Una vegada dinats i amb la panxa plena, van començar a sortir els obsequis per la parella. Desde la familia, un emotiu recull fotogràfic ens va fer caure la llagrimeta a més d´un. La coieta Cissaia, oferia als núvis un espectacular videoclip dedicat a la parella.



Els amics de la núvia, un obsequi monetari amb molta originalitat. Un bon grapat de monedes dins d´un troç de gel.

Desde el Drecera Mountain, quelcom relacionat amb la muntanya. Una estada de cap de setmana dalt d´un arbre, en una cabana. ( http://www.cabanesalsarbres.com/)


Acte seguit, el núvis iniciaven la sessió del ball, on poc a poc, tothom si va anar afegint seguint el ritme de les cançons del moment i altres de memorables. Entre Gin Tónics i balls tancavem la pista passades les 21:00 h. de la nit.

L´endemà, la major part del que estàvem allotjats a l´hotelet, ens ataviarem amb la roba de muntanya i vàrem fer una excursioneta per la zona de l´hotel ( desitg exprés dels núvis ). L´objectiu era assolir el cim mes baix del Montseny ( el Cissor ), però per diferents raons, es va quedar en una passejada on vàrem tenir l´oportunitat de contemplar grans castanyers entre ells, un amb una forma peculiar, un Drac.

Des d´aquest modest blog, volem felicitar al Marc i la Gemma per haber-nos fet participants d´aquest dia tant especial per a ells.
Que per molts anys tingueu la Felicitat que us acompanya sempre !!!.

Fins aviat o com dirien a Finlàndia.

Seuraavaksi !!!!

2 comentarios:

Jose Antonio (http://mirados.wordpress.com/) dijo...

Je, je, buena crónica si señor, y estupendas fotos, tenía ganas de veros las caras a todos en grande, que la foto pequeña sabía a poco. Que alegría volver a ver al Brota, y conocer a la Vània la xicota d'en Carles. Enhorabuena a los novios y que lo disfruteis por muchos años!!!!
Estas bodas recogidas son las mejores, aunque ya veo que la etiqueta imperaba je, je.
Pues nada, lo dicho, una forta abraçada y Salut i força al canut!!!!

Fango dijo...

Ei Litus!
La veritat és que va ser un dia preciós i immillorable, tot va passar volant, però el record que ens queda serà etern!
una forta abraçada!
Prometem fer crònica amb les fotos de Finlàndia ben aviat!


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi