lunes, 12 de julio de 2010

ESCALADA i APERITIU D'ESTIU A MONTSERRAT

Iep companys!
Tal i com vam estar anunciant durant la setmana, aquest dissabte vam fer la primera trobada Drecerada de l'estiu... El meeting point va ser entre les muntanyes de Montserrat. El Litus i el Fango van anar a primera hora a tibar braços i fer algunes vies d'escalada esportiva. Al poc temps va apareixer en Folkens amb la seva pota que ja comença a no ser de palo! jejeje A partir d'aquest moment ja va ser un matí de "risas" a més no poder.
Vam estar escalant a la zona del Fra Garí, que per cert, tot i ser via curta, estan de putes mares sobretot perquè té una aproximació curteta (a 10 minuts del Santuari) i diferents i variats nivells... molt bé!


Ja a mig dia vam anar a fer les desitjades i molt esperades primeres birretes de l'estiu oficials Drecera. Va ser complerta del tot aquesta birra: entrepà de xoriço, voll damm i un músic de fruits secs amb una mica de vi dolç... impressionant!


A la tertúlia no va faltar de res per posar-nos al dia i planejar alguna propera aventura... La veritat és que us vam trobar a faltar a tots els membres del Drecera que no vau poder venir... però aviat, aviadet, tindrem una trobada barranquera... us mantindrem informats!


petons i abraçades per tothom!


2 comentarios:

Jose Antonio (http://mirados.wordpress.com/) dijo...

Collons, como os cuidais. Pues si, a mi también me hubiera gustado estar, pero estab puteado moviendo muebles de 100 kilos yo solito. A quien se le ocurrirá poner parquet en Julio, es que hay que joderse. En fin, a ver si puedo engancharme algún fin de semana a hacer algo, aunque sea una birra. Yo curro hasta el 6 de Agosto y luego me piro hasta el 30 o algo así, tres semanas. Antes de eso solo tengo disponible los fines de semana, pero bueno, ya se verá.

Xavi dijo...

Molt bona nois! això es cuidar-se i la resta es tonteria !!

Una abraçada nois!


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi