domingo, 14 de junio de 2009

DRECERA'S CANIN'S TEAM


"PUÇA"


Volem donar la benvinguda a la nova membre del Team!!!

És una mica trapella, té molta imaginació, li agrada molt fer mossegadetes, de vegades és una mica pardaleta, peró sense dubte, és tot un angelet!!

Així doncs, per molts anys puguem compartir plegats excursions a la muntanya i banys nocturns a la platja jejeje.

PUÇA, T'ESTIMO!!!!!


4 comentarios:

Cueva, cueva dijo...

Pero tios!!! Se os han escacharrado las cámaras digitales??? Lo deigo porque las fotos de la Puça (Bienvenida!!!!) son claramente hechas con móviles. Un poco de respeto por el nivel fotográfico del Blog, je, je.

Por cierto, siento decir que la foto me ha dado un poco de grima. A mi eso de ver la boca de los perros al lado de la cara de los humanos no me gusta nada, nada. Si dentro de unos años aparece un brote de gripe perruna en Castellar de N'Hugh sabré quien es uno de los posibles focos de contagio.

Litus dijo...

iiiiieeepppp !!!

Dono la benvinguda a la puça, encara que per mi, sempre serà el "chuchomorenote ".

Per cert, banys nocturns a la platja ??? no ho entenc. Aquesta gossa el que ha de fer es baixar barrancs i començar a escalar, per a posar-se forta, que juntament amb el iago, han de tirar d´un trineu aquest hivern..

Drecera team al Pirena..

Anna Mañach dijo...

Iep!!!
M'ha agradat molt que finalment la PUÇA es digui PUÇA! Es un nom carinyós, curiós, petitet, boniquet... jejejje tal qual es ELLA! La reina de la casa :-)
Litus, Chuchomorenote es un pèl guarro, poc fi, no se perquè em costa de llegir el nom... sempre començo canviant la U per una O ... i la veritat llavors, es converteix en un nom força brut i que incita a la imaginació més fosca...jejeje
Be, estic d'acord amb el Cueva, cueva, ... les fotos podrien ser molt millors.. a més aquesta del Folky es nota que es autofoto! es veuen tots els pèls del naaaassss!!
jajajjjaajaja
Una abraçada de PUÇA!!!

Rocío dijo...

la puça és preciosa!! i d'aquí molt poquet tendré el gran honor de coneixer-la! i d'aquí un parell de mesos no em desferraré d'ella jojojo ni del calvitu que surt amb ella a la foto ;)
per cert, és pardaleta, com algú que jo me sé.... jajajaja
t'estimu burotet meu! ;)


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi