lunes, 15 de junio de 2009

EL PAS DE L´ESCALELL

El passat 1 de Juny, gran part de Drecera Team, secció Canyoning, vàrem estar baixant el Pas de l´Escalell. En el mateix grup, vàrem contar amb la presència del Xavi i la Mireia, amants de l´adrenalina i de les emocions fortes i que en alguna que altra ocasió ja ens han acompanyat en altres aventures.

Va ser un dia assoleiat i amb el cabal just en tot el descens, suficient per a gaudir al màxim d´aquest llarg i gran descens.

Del centenar de fotos fetes, en gran part pel company Cueva-cueva, nomès n´hem pogut salvar unes poques, ja que durant els descens vàrem tenir certs problemes tècnics amb la carcassa estanca. A continuació us en mostrem algunes d´elles.

Gaudiu-les i fins al proper descens.








Salut i barrancs !!!

2 comentarios:

Cueva, cueva dijo...

Día inmejorable con compañía inmejorable. Lo de las fotos una lástima, al abrir la carcasa se estropeo el tema. Tenemos que estudiar este tipo de fotografia, y ver cual es la mejor manera de secar las gotasa del visor!!!.
Por cierto era la primera vez que iba con Iglú y me pareció un tio muy sensato y responsable, todo lo contrario de lo que le debí de parecer yo!!!. Y otra cosa, se vieron los primero frutos de los entrenos del Drecera los Jueves. Subía al ritmo de los Masters del Drecera!! faltastes tú, "Desaparecido Fango".

Anónimo dijo...

Hvala za intiresnuyu iformatsiyu


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi