martes, 30 de junio de 2009

MARXA DELS CONTRABANDISTES 2009

iep Drecers,

El passat diumenge 28 de juny l'equip Drecera es va reunir (gairebé) al completo per fer la preciosa Marxa dels Contrabandistes, sortint des de Castellar de n'Hug (Catalunya) fins a Osseja (França). L'etapa del dia van ser uns 27 quilòmetres i un desnivell acomulat d'uns 1.000 metres, passant per indrets espectaculars com ara el Coll de la Creuta, la Creu de Maians o el Coll de la Bassa. Tot plegat, va ser un dia fantàstic i vam poder gaudir d'un sol espatarrant, fotos de camarotes que no les vèiem venir, cavalls i eugues i vaques i xais, pujades i baixades, moments de gossos protagonitzats per la Puça i en Iago, i unes tertúlies del Cueva Cueva dignes de temporada. El bon humor va ser-hi present durant tot el dia, tot i que ben segur que no pensarà el mateix un d'aquests habitants pijus de La Molina que condueix pensant que va sol per la carretera... no, aquest segur que no va tenir un bon dia... jejejejeje
En fi, us deixem amb unes fotillos per anar fent boca!
Abraçades a tots els Drecers!

Cartell de la XIX Marxa dels Contrabandistes
Castellar de n'Hug - Osseja
Equip Drecera amb vistes a Castellar de n'Hug al fons
Jacques, El Contrabandista, donant-nos explicacions
Drecera a la Creu de Maians
En iago recuperant forces durant el camí... quin banquet!
Vistes precioses al Coll de la Bassa
Senyeres del Drecera i Cingles al Coll de la Bassa (2.100m)
L'Eduard hidratant-se i promocionant La Ruta de l'Ermità!
Vistes d'Osseja al final de la travessa

4 comentarios:

Cueva, cueva dijo...

Je, je, fue un día magnífico sin duda, aunque tengo que reconocir que quede más tocado físicamente de lo que pensaba que iba a estarlo. Y es que quieras que no la distancia y el calor pasan mella y la bajada final a Oseja mata un poco la verdad, je, je. Y con respecto a mis talegadas, je, je, porque no vistes la que les metía al Carles y la Raquel de bajada, monumental, no me vuelven a querer de compañero de viaje en su vida. Que te vaya bien por África y te nos traes millones de experiencias de vida, si no no vuelvas, je, je.

Jose dijo...

Fotos, fotos, fotos de esos sitios tan chulos!

Cueva, cueva dijo...

Je, je, si es que este Fango se ha centrado nada más que en fotos de las personas, con lo feos que somos todos!!!, je, je. No te preocupes Jose que ya te mandaré fotos cuando tenga unas cuantas!!!

Fango dijo...

Tengo un CD para ti con cuatrocientasmil fotos más, jose!
cuando pueda te lo paso!
un abrazo!


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi