sábado, 6 de septiembre de 2008

TRAVESSA 3 R

Desprès d´haber recorregut terres Senegaleses, d´estar remullant el cul a les cristal.lines aigües de Menorca, de voltar per les terres del nord omplint la panxa amb sidra i de baixar per tots els llocs on corria aigüa aquest estiu, finalment el Drecera, trepitja l´alta muntanya.


Durant uns dies, hem estat al Pirineu d´Osca, caminant entre refugis i sempre vigilats per la majestuosa ombra del Posets.


El que fins ara era una activitat estiuenca de l´entorn familiar del Marc, es va convertir en tota una travessa com les d´abans, on dia a dia s´hi afegia mes gent. En Joan, el Xavi, el Sergi, el Ricard, el Jordi, el Marc i el Carles, erem els protagonístes inicials. Vàrem lamentar l´absència d´última hora per motius laborals del company Òscar, però que hi va ser present en totes les pujades i baixades..



Al cap d´uns dies s´afagerien a la travessa una bona gent de Vic i uns altres de Banyoles. Molt bona companyia !!!


El recorregut començava al refugi del Viadós, situat al final de la vall de Gistaín. El primer dia, desprès de saltar el coll de Chistau vàrem dormir al refugi d´Estós. L´endemà, enfilarem cap al refugi-hotel Àngel Orús, per la vall de Batiselles, on hi fariem un parell de nits.


Arribat el tercer dia, el Drecera va arribar al cim del Posets on fins ara es la cota més alta que a arribat la bandera aquest any. ( Esperem que es superi aviat amb la cordada Monte-Rossa ).



L´útim dia, nomès ens restaba tornar al refugi de Viadós, travessant el gran coll d´Eriste i 1000 metres de baixada per tancar el cercle.


Aquí teniu una petita selecció, de les 856 fotos, que vàrem fer aquells dies.

EQUIP 3R. (d´esquerra a dreta) : Joan, Marc, Carles, Jordi, Xavi, Sergi i Ricard.


EQUIP 3R + el amics de Vic i Banyoles.

Aquest "pajaru" un dia més i s´apunta amb nosaltres.

"Robado" a 2.300 mts. d´alçada.

Una parada al camí

Fins aviat !!!

VISCA LA FAMILIA DRECERA.

9 comentarios:

Anna Mañach dijo...

Fango això se li diu animar el blog!! I de quina manera!!!M'encanta la foto del llac!!! jajaja... em recoda algun altre nu... del cul d'algú!! jajajaja
Ufff... tinc molta amistat amb el guarda d'Estos! a veure si algun dia puc montar-m'ho i fer una visita als companys d'aquella banda..
Aprofito per felicitar-te pel report. del senegal!! Els meus nens no paren de demanar-me per veure el video on ballen!! els hi encanta... quin ritme i només amb el so dels tambors... increible.. que poc es necessita per ser feliç.. tot i tenir una vida ben dura.... aaaiiiixxx
Be, felicitats per les vacances tant ben aprofitades i moltes gràcies per compartir-les!!
Una abraçada!!!

Xavi dijo...

ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep!!
ja som aqui a castellare 3 dias abans de lo previst jojojojoj
pero es que no es pot fer res si no para de ploure ( el fango ja sap lo que es això als alps ), aixi que un servidor i folky alias "jetus", si tot va be marxarem akesta vegada als nostres
pirineus a fer mal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
macu en des, si es q no hem caminat res de res, hem menjat pizza això si...........
Despres de pirineus ja farem crònica d'aquests dies passats i dels dies que ens esperen........

Cueva, cueva dijo...

MUy buena crónica Litus, que envidia me dais cabrones, pasar 3 días en la montaña con buena compañía y buen tiempo, que más se puede pedir en esta vida, je, je. Ya veo que a los perlas se les ha resistido el Monte Rosa, lo habrán visto de todos los colores menos rosa, je, je, y además, seguro que con tanta pizza me han vuelto con 2 o 3 kilos de más. Bueno, ya irán contando. Un abrazo a todos!!

Fango dijo...

La veritat és que van ser uns dies fantàstics! Gràcies per la crònica, Litus! Tot i que aquest robado a l'ibon baixant a Orús, vols dir que calia? Ke cabronnn!!!
manyakis, a veure si veiem alguna foto artística teva!!!! proposo ke fassis una entrada amb en gandhi i iglooigloo! comenta'ls-hi!
cueva cueva, qué tal va tu redacción del manifiesto en contra de Kentukcy Faixico!? jajajaja
Companys, una forta abraçada i aupa que ve el pont de la diada! fins dissabte equipo de Castellar!!!
;)

Anónimo dijo...

ieeeeeeeep
si que calia siiiiiii
aqui veig la propera portada dels sport illustrated
jaajjajajajajaja
que bo
peazo travessa tios felicitats!!!
fa temps que no vaig per aquelles terres i la veritat es que s'anyora..
be...aquests dies hi posarem remei...ejem ejem...
ja tindreu noticies
carlinhus

Anna Mañach dijo...

Ostres!! perdona Litus no m'havia fixat que la Travessa 3R era teva!! ups! com que el Fango es a tot arreu ja li posava més merits del compte...jejejejjeje
Foto artística??? mmhmmm ja ho pensarem... la veritat, es que en el blog li trobo a faltar una mica de fèminesss... a veure si hi podem posar remei...jejejejeje (raffiki pren nota!!)
Be, bona diada a tothom!!
demà començo Ermità!! a veure quin drecera va al darrera.... (ke el logo al blog es veu molt xulo però falta patejar-laaa!!!!!)

Cueva, cueva dijo...

Fango!!! No me calientes la boca con lo del Kentacky Franxico que como empiece no paro y luego me decis que soy un talega-talega!!!!. Porque si empiezo a tajar no me quedo solo con Fran Xicó!!!. Empiezo con el. me cargo todo ser viviente que tenga Castellar y acabo con los cabronazos del menú de 22 euros que nos clabaron en Guardiola de Bergueda por un menú de mantel de papel y poco más!!!!. Me cago en Diós, la montaña ya no lo que era, desde luego, esta llena de espabilados peseteros siempre dispuestos a tomarle el pelo a cualquier pixapins que suba a respirar un poco de aire fresco. El año que viene a lo mejor Castellar sale en todos los telediarios del mundo por producirse en su concurso el primer caso de oveja-bomba transformada al islamismo reivindicando la caida del capitalismo montañeril!!!!.
Os imaginais la cara de la Coloma cuando, intentado meter a las ovejas en el redíl de repente una de ella se levanta a 20 metros del suelo al más puro estilo Carrero Blanco!!!.
Petonetets!!!

albert tiri dijo...

eiiiiii per lo qe veig al menys alguns el temps li deixa fer lo qe volen.Nosaltres no vam tenir tanta sort,pero bueno com diu el xavi vam fer visita gastronomica,i visita de birra si no qe s ho diguin al carles amb la nasstro azzuro jajajajaj qe bueno.Una abraçada drecerencs apa deuuuuuuuu

Brotix dijo...

Fango!!!! A veure si ens afeitem!!!! Yo ho tinc que fer per feina!!! a la resta molt bones!!!
estem en contacte via mail!!!

Estic preparant una cronica pel blog, el problema es que tinc que anar a un bar del costat per pillar internet.

Bueno Drecers!!!
Records desde Formigal!!
SE US TROBA A FALTAR
David Brota


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi