domingo, 28 de septiembre de 2008

ANIMALADA DE TARDOR

Nomès us detallo el recorregut matinal que hem fet amb bicicleta de muntanya. Sortida de Castellar de n´Hug cap a les 9:30 del matí, enfilem carretera amunt cap al coll de la Creueta i tot seguit cap al Puigllançada, foto de rigor, hidratació i cap avall que fa baixada. Mes de 1000 metres de desnivell en positiu.
Una imatge val mes que mil paraules.

Cim del Puigllançada amb btt.
Fins la propera,que serà mes sonada encara !!!!

3 comentarios:

Cueva, cueva dijo...

Buena, si señor!!!!, je, je, nunca lo dude hombre, es por la coña!!! Pero si ya se que estais hechos unos maquinones!!!!!

Anónimo dijo...

IEEEEP COM A MEMBRE DE L'ASCENSIÓ BTT AL PUIGLLANÇADA, FELICITAR A TOT EL TEAM QUE VA ARRIBAR FINS ALLÀ DALT, DESPRES DE MOLT DE PATIMENT PERÒ TAMBÉ DESPRES DE MOLT I MOLT DISFRUTE!!!! GRÀCIES PER COMPARTIR AQUESTA JORNADA A TOTS, SOBRETOT AL LITUS EN EL SEU ESTRENO BTTERO A CASTELLAR DE N'HUG!!!
CARLINHUS

Litus dijo...

Iiiieeppp !!! Vaig ser testimoni en primera persona d´un dels molts entrenus que esteu fent per l´Aconcagua i estir segur que arribeu el cim. A vosaltres no hi ha qui us pari !!!

Gràcies pel dia de bicicleta que hem vàreu regalar ahir. Encara que es va patir, mai m´haguès imaginat que disfrutaria tant fotent-li als pedals.


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi