lunes, 27 de octubre de 2008

OLLA DE NURIA
Ahir 26 d'octubre, a les 19 de la tarda vam sortir de Sant Etna, per vivaquejar a Fontalba, ( estaba previst dormir al cim del Puigmal, pero vam sortir molt tard). Vam fer el sopar de rigor, testant menjar liofilitzat de Decathlon, quin desastre de Test jejeje, massa aigua vam posar-hi...i directes al sac...


Va ser una nit llarga, buenu no per tots, no veas como roncaba el Gandhi de los ......, no va fer gens de fred, va començar a ventar una miqueta, pero res emprenyador dintre del sac, jo personalment no vaig dormir gaire, el fet d'aixecar-se aquell mateix dia a la 13 del migdia, no ajuda i també perque vaig estar molt pendent de quan sortia el sol per poder algunes fotos....

`




Desprès d'esmorçar un altre liofilitzat, que algú creia que era esmorzar i resulta que era un postre....ejem ejem, vam preparar motxilles d'atac i vam començar a caminar, amb 1h.15m. ens plantem al Puigmal!!!! 1h.15m menys de lo que marca la guia...







Com veieu hem fet una mica el ganso alla dalt, abans de començar a crestejar tota la Olla de Nuria, hem fet pujades i baixades varies, rollo trencacamens, genial per entrenar i fer desnivell.

Hem fet el Finestrelles, l'Eina, el Segre, Noufonts a part de cimets que et vas trobant pel cami....fins arribar al coll del Noufonts, per on hem començat la baixada cap a Nuria i posteriorment a Fontalba!





I per acabar un recull dels diferents animalons que ens hem trobat pel camí....


Fins la propera...Xavi, Anna i Carles

6 comentarios:

Cueva, cueva dijo...

IEEEPPPP!!!!! Buenísima como siempre!!! Menudas pateadas os meteis, me duelen las piernas solo de pensarlo, increible!!!!.

Pero lo de hacer vivac a esa altura es solo una ida de olla más no.

No tengo ni idea pero en lo de el aconcagua no hace falta vivaquear en altura verdad?? Para eso se han inventado las tiendas no???

Yo creo que la prueba más de vivaquear era un test para ver el que ronca más y el que se tira más pedos, pero claro, si lo haceis al aire libre todo queda como que más disimulado. Si realmente quereis probar eso en sería teneis que repetir la experiencia pero durmiendo los tres en el mismo saco. Si acaso haceis lo que se hacía antaño de unir dos sacos iguales por la cremallera y os meteis los tress dentro, je, je, eso si que os puede salvar la vida en un momeno dado, no veas el calor que se monta en esos casos!!!

Xavi dijo...

eiiii perdonar por las dos o tres faltas de ortografia que hay jejeje y por el espacio que hay al final de las fotos............estaba muy cansado.....mñn lo arreglare, prometido!!!!!

Anna Mañach dijo...

BUUUFFFAAAAAA!!!!
HA ESTAT UN DIA GENIAL, INCREIBLE, PERFECTE!!!
ALTRE VEGADA, EL TEMPS ENS HA ACOMPANYAT I ENS HA DEIXAT GAUDIR D'UNES VISTES ESPECTACULARS!!!!
LA NIT, ESTRELLADA, AMB UNS QUANTS ESTELS FUGASSOS!!
CONFIRMO, KE L'IGLOO IGLOO ABANS DE LES 7 DEL MATÍ JA ESTAVA FENT FOTOS!! ES NOTA KE LI AGRADA EL TEMA... I COM PODEU COMPROVAR... ES UN ARTISTA DE LA FOTOGRAFIA!!!!
CUEVA... AIXO DE COMPARTIR UN SAC ENTRE 3... ESTÀ XUNGO PERO EVIDENTMENT SI CAL ESCALFORETA SEGUR QUE ES UNA BONA SOLUCIÓ!!! JEJEJEJE
BE, XAVI!!! MOLTES GRACIES PER SER TANT RÀPID I PER FER I POSAR-HI TANTES FOTOS!!!... HAS SUPERAT AL BLOGGER MASTER EN RAPIDESA!!!!
UNA ABRAÇADA ALS MEUS DOS COMPANYS D'ENTRENUUUUU!!!!

Litus dijo...

Però bueno !!!! a vosaltres no hi ha qui us pari,... Molt bona la crònica, les fotus i l´excursioneta. Quina enveja "sana" que hem feu.

Vinga va !!! això ja està fet, de cap al cim de l´Aconcagua.

Felicitats a tots !!!!

Per cert, l´Eduard no havia de fer Queralbs- Puigmal - Castellar ???? i l´Albert, Cavalls del vent en 23 hores ???' Volem veure les cròniques, je,je,je...

albert tiri dijo...

Litus la proposta de fer cavalls del vent en 23 hores era pa els de la aconcagua,qe ja qe far burradas com aquestas`,per qe no fer lo de cavalls jajajaja,i l edu ja cal qe espavili qe si no es qedara enrera. Edu espavila a entrenar noi va qe ja qeda molt poqet per marxar,una abraçada molt grana tot el equip drecera

Anónimo dijo...

Realment increible l'experiència viscuda durant aquesta excursió.
una nit increible sota milers d'estrelles
un despertar magic amb les llums vermelloses a l'orient
una arrencada a tot gas fins al Puigmal
una carena que ens va regalar imatges de paisatges i fauna molt especials, GRÀCIES VOLTORS!!!
un descens vertiginos fins a Núria
un retorn mes que accelerat cap al cotxe a Fontalba
i sobretot la companyia!!!! Fem un gran equip!!!
Una abraçada a tots.
Carlinhus


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi