sábado, 13 de octubre de 2007

Duathlon: Barranc Torrent de la Cabana i Escalada a Montgrony

Equipooo!

Avui dissabte hem tornat a viure una nova aventura del Drecera. Els protagonistes del rodatge han estat en Brotix, el Folky i en Fango.
L’escenari, aquesta vegada, ha estat el barranc verge que recorre les terres de Gombrèn. Es tracta del Torrent de la Cabana. La baixada és impressionant, divertida i molt natural, doncs els 7 salts i els 3 ràpels que hem realitzat han estat genials. Poca gent per aquestes contrades, al barranc no hem trobat cap col·lega, i tan sols hem vist algun que altre boletaire pels marges del riu que han quedat esmaperduts en veure tres tius pillats fotent crits dintre del riu...

Encara els hem animat el matí, doncs si havien d’esperar a trobar rovellons... déu ni do, la zona semblava estar pelada!!
Aquí teniu algunes imatges del descens! Jejeje no tenen desperdici...


Maniobra de Ràpel + Salt des de mitja paret.


Salt de 13 metres en començar el barranquillu...

Folky i Fango sota les catarates del torrent...

.. i en Brotix en aparició mística sota el pont de roca natural...


Però el jornal no ha acabat aquí, no! A la tarda, després d’un bon àpat i una migdiada de rigor, hem anat a treure’ns els mono d’escalar a les parets de Montgrony. La via FreeGirls ha quedat enfarinada de magnesi. Impressionant posta de sol penjats a mitja paret i amb la silueta del Pedraforca enrogida. No hi ha paraules... Per tant, hem escalat fins que ens han tancat el llum...









La combinació del ha estat explosiva i esportiva del tot, doncs al vespre hem anat a veure el partit de semifinals dels Mundials de rugbi, entre França i Anglaterra. Llàstima que els nostres veïns gavatxos no han estat a l’alçada del xutador anglès Wilkinson... jejeje...
Bé doncs, com sempre, esperem que a la propera trobada puguem estar el Drecera al completo! Però no us preocupeu, Cueva Cueva i Litus, doncs avui heu estat en ànima presents a la Duathlon de muntanya barranc-escalada.
Y mañana más amb companyia del Litus! Viciat a la bici BTT!!! Més informació a la propera entrada al blog! dew companys! salut i peles i drecera for ever!

3 comentarios:

Cueva, cueva dijo...

Pero que peazo de cabrones, esto si que ha sido un sorpresón de cal Deu!!!!

Madre mía que salto, video espectacular!!!!. A mi me montais cuerda, eso fijo!!!!.

Pero de donde os habeis sacado está excursión sorpresa!!!! Y el barranco parece increible, y además parece que aun hay más!!!!

No me lo puedo creer. IIIIIEEPPP!!!!! FAngo, peazo de entrada te has currado, ahora si que veo el Blog vivo!!!!, porque, que se yo, con una entrada al mes de cada uno bastaría para que esto se reactivase. Y actividades por lo que veo no faltan, madre mía, que ritmo.

La semana que viene barranco verdad!!! El 21 dréçera al completo, cuento con ello!!!!

Litus dijo...

uuueeeeeee !!!!

Quin barrancasso més guapu. Aquest el vull anar a fotre abans que arribi l´hivern. Cagum dena !!! quin salt.

A veure si mica en mica, entre tots, reanimem el nostre blog i li fotem vidilla i que d´activitats Drecera no en faltin mai.

La propera : El Forat de Boixols el dia 21 d´octubre. Allí tambè hi han salts.

Ieeepp ieeeep ieeepp..

Fango dijo...

iep mega cracks!
Clar que sí, que tinc unes ganes boges de sucar els peus a les aigües de Boixols!
Ens veiem el diumenge i VISCA el BLOG DRECERAAAA!


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi