lunes, 15 de octubre de 2007

Vistes Panoràmiques de la Cerdanya

Desprès de l´èxit que va tenir la primera sortida amb Btt Drecera, a mitja setmana improvisadament, va sorgir la idea de la segona sortida amb Btt, aprofitant el Pont de 3 dies. Aquesta vegada, el territori escollit va ser la Cerdanya, aprofitant que mig team estava d´stage a Casa Folch.
Així doncs, el diumenge a mig matí, ens vàrem trobar tots i totes al bell poble de Riu de Cerdanya per a començar la nostra excursió del dia.

Aniríem cap al Refugi del Serrat de les Esposes i desprès cap a Cortals de L´ingla i tornada pels pobles de Bor i Pedra per a tancar la volta. (ruta cercada a la revista aventura i natura nº 8 ).


Les primeres rampes de pujada, ja van posar a prova les nostres cames, fins al refugi del Serrat. Bonic paratge molt apte per a fer un “ stop & go ”, i fins i tot una barbacoa al pur estil Drecera. Llàstima que aquesta vegada no era la nostra intenció. A partir d´aquí, la pujada continua, aquesta vegada per un asfaltat molt incómode fins a la cruïlla del mirador de la Font Freda i desprès fins al coll del Pendís i gran baixada de tornada a la vall.

L’arribada al refugi dels Cortals de L´ingla va ser molt còmoda, tot i les primeres corbes on els més intrèpids, posaven a prova els frens de la bicicleta, ja que anava tot de baixada. La resta vàrem poder gaudir de les espectaculars vistes que ofereix aquests dies la Cerdanya. Els arbres comencen a estar pintats dels colors de la tardor.


Unes últimes rampes, ja pel fons de la vall i creuant els vells i bonics pobles del Cerdanya de Pedra i Bor, ens van permetre tornar de nou al punt de sortida, havent completat quasi 27 Kilòmetres de recorregut amb un desnivell acumulat d’uns 1500 metres.




Fins la propera..

Iieeepp iiieeepp iieeeppp ¡!!!!

2 comentarios:

Cueva, cueva dijo...

Collons, aquí solo faltava yo nens!!!!! Pero si están les xiquetes, Mare de Deu del Pilar ens Beneixi!!!!!


Pero que nivelón. Collons de esta Mega-Semana de aventura no tenía ni noticias, si es que aquí no hay quien llame. Es broma, de todas formas yo estava en Lerida rollo familiar, además esas matadas en bici yo no las aguanto y Aurora por no tener no tiene ni bici.

Lo que no entiendo es como Raquel y Gemma os aguantarón el ritmo, SON UNAS MACHINES!!!!!

Madre mía, les hacemos usuario del blog y les damos carnet Vip!!!!!

Pero si estava hasta en Brotix.

Quina enveja.

Lo de ir a casa Folkins, y es una putada como una casa de pages, a mí, desgraciadamente me tiraun poco para atrás por el tema gatuno. Es una putada pero es que realmente lo paso mal.

Bueno, un abrazo y nos vemos el Domingo, por cierto, retiro lo de que el Blog a muerto. LO HABEIS RESUCITADO!!!!!

Fango dijo...

jajajajaja
Que bones les fotos, Litus!
La veritat és que va ser una diada genial... bé, faltaves tu, cueva cueva!
Ens veiem aquest diumenge amb els neoprens falcats!
una abraçada a tots els drecers i bona setmana de feina!!!


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi