domingo, 23 de diciembre de 2007

DARRER GIBBON DE L'ANY

Avui diumenge el Folky el Litus i Markens han estat fent els darrers entrenaments gibbon de l'any.
Haviem de ser 4....per a fer un campionatillo de dobles....però....els llençols i l'"alientus" han impedit que es produis la trobada.
No volem ser pesats amb les sobades del Brota, però dia a dia ens segueix donant motius per a fer-ne esment (així no es pot anar a fer grau...)

Durant tota la sessió es van poder veure detalls de qualitat com entrades a la cinta amb 180º, impulsats des d´un arbre, modalitat duo speed xtrem i els primers passos amb modalitat "umbrella". Podeu veure a les següents imatges.



A part de la Gibbonada hem gaudit de dues presentacions inèdites al Drecera.


  1. Presentació del nou vehicle de la flota drecera, en podeu gaudir a la foto de la setmana. Podreu admirar la rotolació de l'equip Drecera a dita furgo model Renault Kangoo.

  2. Presentació del nou calendari Drecera, format sobretaula de l'any 2008. Unes fotos espectaculars que resumeixen un any 2007 molt i molt actiu per part del team.

A mig matí han aparegut la Gemmapó i la If per anar a fer l'esmorzar de germanor.

Bona nit i fins a la propera drecerada!!!

Trident...

1 comentario:

Jose Antonio (http://mirados.wordpress.com/) dijo...

Muy bueno lo de la Kangoo, supongo que debe ser del Floky que tenía que comprarse vehiculo nuevo. Pensava que se iba a decidir por un todoterreno pero ya veo que la furgonetas triunfan últimamente. Y lo del calendario tambien se tendra que ver. En Litus se lo esta currando de lo lindo últimamente, madre mías cuanto curro. Siento estar un poco Out ultimamente pero la family no me permite más. Además últimamente Martí y Aurora están siempre enfermos y tengo que cuidarlos un poco. Ya vendrán tiempos mejores y cuando empiece la primavera a llevar al Peque a todos lados. Feliz Navidad peña!!!! QUe lo paseis bien en fin de año y acordarás de montar una escapadita a algún pico nevado a ver si me puedo escapar. Un abrazo Drecerencs!!!


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi