domingo, 2 de diciembre de 2007

Inaugurat el Camp Base Drecera Gibbon de Castellarnau


iep Drecers!
Us informem que ja tenim nou camp base Drecera per entrenar-nos al Gibbon Slackline! El lloc del nou camp d'entrenament no és ni més ni menys que Castellarnau!
Aquest mateix matí en Litus i en Fango ja han pogut fer alguns bots, observareu que no només tenim l'eslinga sinó també una viga de fusta per fer l'escalfament. És acollonant! jejeje aquí teniu algunes imatges i vídeos!


DRECERA GIBBON SLACKLINE

CASTELLARNAU CENTER

4 comentarios:

Cueva, cueva dijo...

Collons en Fango, a ver si va a ser verdad lo que decía en brotix de que se entrena en la Blanquerna, porque eso no es normal, ehh!!!, parece como si hubiera nacido en la cuerda!!!. Muy bueno, y que frío, a las 8:00 de la mañana, se o va la Fly, je, je, eso no tiene nombre. UuuuFFF, por cierto muy guapas la fotos d'en Folkyns las que pudimos ver porque se le acabo la batería, je, je. En el Blog más eh folky!!!!

Un abrazo a todos.

mercè dijo...

tinc ganes de provar l'invent....te reto!
jajaj
petonss

Anónimo dijo...

Olaaaaaa!!!
Bueno dirte k moltes gracies per tot lo k m'ajudes...k ara mateixa si no aguera sigut per tu no se lo k hauria fet,aixina k moltiisiimess gracies enserio...y gracies per tot,per preocuparte x mi,per tot...i k sapigues k açi estic x a lo k faja falta ok?
T'estimeee!!!
Moltes besaetes!!!

Fango dijo...

Xeme!
Stas convidada kuan vulguis!
;)


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi