domingo, 16 de diciembre de 2007

ETERNAL RUNNING IGUALADA 2007

Un any més el Drecera runners team, ha estat present en l’edició de la popular Eternal Running, celebrada a la freda població d’Igualada. A part del tridente Carles, Marc i Litus, hem pogut comptar amb la presencia de l’Eduard, el Xavi i en David, que s’estrenen en aquesta especialitat i com a espectador de luxe, un dels membres de Drecera Junior, en Oscar “ Pechu “.

Ja de bon matí, i amb “sobada” habitual d’en David, surt el team vallesà. Arribem a la població d’Igualada amb una bona temperatura de -3 graus que ens espera a fora del cotxe. Per una altra banda, apareix l’Eduard fent el Tio-vivo buscant l’avinguda Catalunya. En Xavi, que venia de Barcelona, també se li han enganxat els llençols, però a l’hora d’esmorzar ja hi érem tots. Desprès d’una espera eterna per a poder ser servits i amb palillo a la boca inclòs, vestuari de batalla i cap a la línia de sortida que hi falta gent.

Tres, dos, un, “ BOCINAZO “ i sortida. Ja estem encigalats, una altra ETERNAL més i es que per davant ens esperen 10 Kilòmetres amb un seguit d’obstacles a quin més esbojarrat. Pobres zagals, no saben el que els hi espera ¡!!!!


Enguany, l’organització de la cursa, ha col·locat els primers obstacles nomes començar. Una successió de containers, un parell de piràmides de tubs i un remolc ple de bales de palla, han fet que es formessin els primers embuts de gent i no hem pogut passar per l’arc de sortida fins al cap de 20 minuts del bocinazo. Això si, el temps d’espera ens ha servit per fer una mica el cachondeo.

Passem per l’arc de sortida, la cursa ja està estirada i a bon ritme enfilem les primeres rampes del dia. En David, ja fa estona que no li fem de llebre, i es que no es pot anar a fer grau. Ens veiem a l’arribada ¡!!!

Desprès de remuntar tot una cantera i un bonic corriol, en Carles, el Marc i l´Edu, van abon ritme. Enrere es queden en Xavi i en Litus, cadascú al seu ritme. Arribem a una pista, desprès de l’avituallament del punt entremig i ens porta directe al riu en un parell de revolts. No era d’estranyar que amb la temperatura que hem tingut una mica de gel i hauria, però no tot el riu en plan Grenlàndia. En tot el tram aquàtic, s’ha hagut d’apartar els troços de gel d’un gruix considerable al mes pur estil esquimal.

Sortim d’aquest infern del fred, corriols entre camps i tornem a la urbe pel mateix polígon on hem sortit. Ja solament resten un parell de pujades asfaltades i la línia d’arribada es a tocar. Però, encara queda el millor del dia. Tres grans basses, ben plenes de fang i on s’hi pot practicar el Salt de trampolí de 3mts. s’han d´atravessar. Al tractar-se d’estil lliure, cadascú les agafa com pot.




Una vegada el fred i la tremolor s’apodera del teu cos, nomes resta arrossegar-se com un cuc de terra per sota d’un filat interminable, pujar de nou les piràmides de tubs, enfilar-se pel remolc de palla i creuar la línia d’arribada desprès de saltar un churro gegant inflable.




L’experiència es inoblidable una vegada s’ha passat el fred i et converteixes en INVENCIBLE..


Fins la propera ¡!!!

Iep, iep, iep..

7 comentarios:

Fango dijo...

Boníssima la crònica, Litus!
Gràcies a tots pel jornal d'ahir, va ser molt divertit!
Ah, i per cert, la millor part va ser l'speaker cridant al Pechu per la megafonia de la cursa! jajajajaja!

Anónimo dijo...

BUUAAAAAAAAAAAAAAA
FELICITATS PER LA CRÓNICA!!!
L'HEM VIST AMB EL XAVI I ENS HEM PARTIT EL CUL JAJJAJA
FELICITO TAMBE AL FOTOGRAF...HAN SORTIT UNES FOTOS MAGNÍFIQUES!!!
BE, ARA JA SABEM QUE SOM INVENCIBLES...O SI MES NO....SABEM QUE SI FAS L'ETERNAL...EL DIA SEGUENT FAN MAL LES CAMES...JUJUJUUU
UNA ABRAÇADA A TOTS
VISCA EL DRECERA

mercè dijo...

kins pavus!!!
jajaja
bonissima cronika i millo cursa pel k feu notar a les fotos...kin opart de riure..em falta una foto del pechu amb maies...jajaja

Cueva, cueva dijo...

Muy bueno si señor, hay que echarle huevos para currarse esa peazo de carrera. Veo las fotos y ya veo que el único que falta soy yo pero es que hay que ser de otra pasta para hacer ese tipo de carrera y yo creo que mis piernas están hechas de pasta de canalón, de esa que se parte fácilmente con el cuchillo. Las fotos muy guapas y el Drecera como siempre dando el toque de humor alla donde va, seguro que todo el mundo iba en plan serio a ver como iba la carrera y vosotros a echaros las risas, magnífico. En fin, a la próxima como mínimo voy de fotografo aunque, y supongo que ha sido el pechu quien las ha echo, el de esta vez lo ha hecho de puta madre. Je, je, no sabía que el Pechu también había ido, pero a eso se tiene que ir a correr hombre, la próxima vez en mayitas y dejando al Drecera Junior bien alto. Un abrazo a todos.

Litus dijo...

iiiieeepppp !!!!

Celebro que us hagi agradat la crònica, pero a la propera Eternal, us hi vull tornar a veure a tots i tothom qui hi vulgui. Cal viure-ho per saber realment el que és.

José, ni te lo imaginas, allí el más zumbao está por cerrar, je,je,je,je. Solo con decirte que habia peña vestida de bombero, de pallaso, de monja,... en fin un no parar de reir. Nosotros solamente nos pusimos la cinta facilitada por la organización del evento en plan humor amarillo "kAMIKAZE"

Por cierto, hubieramos contado con la presencia de Pechu en mallas si no tuviera el brazo roto.

En fin habrá que esperar a la próxima...

Anónimo dijo...

Ieppppppppp Litus!!! Molt bona la crònica.
Sembla que no tinc grau per vosaltres, el que passa es que vosaltres sou uns cracks!!!

Anónimo dijo...

Brota,
Et van agradar els nostres clatells?? pq es l'unic que vas poder veure de nosaltres...
Si almenys haguessis portat l'"alientus" t'hagues tibat rollo mushing...
el teu amic invisible...
(pel caga tió, un despertador!!!)


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi