miércoles, 20 de febrero de 2008

CINGLES & LA CLOSA & DRECERA A TV3

El passat cap de setmana del 16 i 17 de Febrer, un equip de TV3 van venir a grabar el programa Boqueria 357 a Castellar de n'Hug. Ens van grabar en diferents situacions, a la cuina de La Closa, durant les activitats de Cingles, esquí, etc...
No us ho perdeu per que a part de veure al "tarat" del Toni, prota del reportatge i personatge que no té perdua, també veureu a l'Edu, la Marta, l'Aura i a tota la familia Cingles, La Closa i Drecera.
No sabem si hi haurà imatges d'algun membre Drecera, haurem d'estar atents al programa el dia i hora que ens anuncia el seguent cartell. Així que, molt atents a la tele el dijous 21 de Febrer,
que nosaltres estarem menjant botifarra i vevent cremat!!!!
Salut a tots!!!
Carlinhus

6 comentarios:

Anna Mañach dijo...

Salutiii!!
Que vagi de gust el tastet i el mammm!!!
Penseu que de tornada hi ha forces corbes abans d'arribar al niu!!!
Espero poder-vos veure encara que estaré lluny de casa
Ke us ho passeu molt rebeeee
Manyakisss

Jose Antonio (http://mirados.wordpress.com/) dijo...

Buaaa!!! No me lo pierdo ni loco!!! Aunque seguro que estareis todos la mar de serios y sin hacer pilladas. Por que si os poneis en plan cachondeo le quitais el puesto al pringado ese al que yo, por cierto , no le veo mucho la gracia, je, je, aunque eso va a gustos. Si es que los guias de cingles se están haciendo super famosos!!!, gracias por los comentarios en la entrada y, por supuesto, lo de Inculto formaba parte de la caña Litus, ya me imaginaba que habías sido tu. Muy buena esa!!!. Y ni hablar de cueva fácil, fácil que no veas como os reisteís con lo de pico fácil, fácil, aquí a pringar todos!!!. Un día os tengo que llevar a la fou de bor que esa si que es guapa.

Por cierto muy bien por Manyakis por dar la cara, a ver si poco a poco nos vamos poniendo todos fotos para que nos veamos los jetos los que no nos conocemos.
Un abrazo familia!!!

mercè dijo...

És cert això????
oztreeeezz doncs ja podeu estar segurs que fareu el màxim d'audiència, el maresme estaa amb vosaltres (ja he llogat una pantalla gegant per posar al balkó i convidar a veïns i amics)

k gran nens,un axuxon!!!
xemeee.

Litus dijo...

uuueueeee !!!! Jo no m´ho perdo ni boig. A veure si hem puc firar una tele a la feiña i ho comparteixo amb els currantes del mon editorial.

JAJAJAJAJJAJAJAJ !!!!!

Per cert, els usuaris del blog volem veure en directe alguna samarreta DRECERA.

Fins aviat.

Carles..

Fango dijo...

eiiii!
que algu ho gravi que després farem un youtube per poder-ho penjar al blog!!!
ieeeeeeeep!
Drecera & Cingles for ever!!!

Jose Antonio (http://mirados.wordpress.com/) dijo...

Me parece que a parte de al Edu y su family poco se vió. Bueno sí, me pareció que el de la punta era el Xavi, lo corroborais verdad???


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi