martes, 12 de febrero de 2008

Gibbon Beach

El passat diumenge, el Marc, la Gemma, la Raquel i el Litus, vem estar fent una nova sessió del revolucionari i apassionant esport Gibbon. El lloc escollit per a tal acte, va ser la platja de la Barceloneta.

Ja de bon matí, en retrobarem a l’estació del FF.CC de la Generalitat de Catalunya ( Visca !!! ), amb les bicicletes sota el cul i el gibbon a l’esquena. Comença el matí, tancats al control de pas de l’estació. Les portes de sortida no funcionaven correctament i com que l’ajuda de l’estació estava “out”, l’única solució trobada va ser obrir les portes per la força bruta. Abans però, ja estàvem a punt de passar les bicicletes per sobre de les tanques.

Una vegada passat el control i enfilats al tren, vam anar fent via cap al centre de Barcelona. Allí, agafant els carrils bici de la ciutat i esquivant els usuaris del bicing i els participant de la ½ marató, ens vam plantar en un tres i no res a primera línia de mar.

El dia era perfecte, un solet bonic, res de núvols, vent en calma i un parell de palmeres per a col·locar el nostre enginy. Com si del Carib es tractés



Sense pensar-ho gaire, i envoltats d’espectació, estàvem fent les giringonses al damunt de la cinta gibbon. Japonesos i curiosos, no deixaven de fer-nos fotos tots bocabadats del nostre circ. Ja us ho podeu imaginar !!! Pasen i vean, pasen i vean !!!!!!



Per la Raquel i la Gemma, va ser una jornada d’iniciació on al cap del matí, ja van aconseguir passar la cinta sense gaires problemes. El Marc i el Litus, autèntics fans de l’esport, vam oferir passades continues de la cinta, marxa enrere, tándems, girs de 180º i fins i tot, els primers intents mundials de gir de 360º sobre el mateix eix i caure al damunt de la cinta. Tot un espectacle !!!

Ara que s’ha trobat un spot molt atractiu, com es les platges de Barcelona, de ben segur hi haurà repetició de la sessió.
Fins la propera !!!

Iep, iep, iep..

5 comentarios:

Cueva, cueva dijo...

Bien buena si señor, joder como os lo montais, bicicletada en barna, aventura en el tren, Gibbon en la playa!!!!, nueva modalidad, GIBBON BEACH!!!!, además le veo su que porque las caidas son más blanditas je, je, y además se presta a crear afición!!!.

Pero no se yo, a mí me da un poco de yuyu que pueda venir la poli y te diga algo. Supongo que debe haber un vacio legal. Y además lo de que la peña mire tampoco me mola mucho. Pero bueno, que el solecito y hasta si me apuras, darse un bañito ya mismo, son un aliciente añadido. Cuando sea verano tenemos que ir todos a hacer un día de Gibbon-Playa que el peque se lo pasa bomba en la arena. Un abrazo Drecerencs.

Por cierto Folky, cuando leas esto, que sepas que leí tu mensaje y me llego al Alma, nen!!!!. Si es que tantos buenos momentos pasados en la montaña y, sobretodo, con un edad tan especial como la que teníamos no puede más que dejar una huella inmborrable. Ni que decir tiene que para mí más que un amogo del alma eres un hermano. Ya lo sabes.

Anónimo dijo...

oix oix oix oix pero que bonito!!!
si es que cuando os poneis melosos................

mercè dijo...

Gibbon a platges barcelonines???
VINGA VINGA VINGA ,cada cop més a aprop del maresme..passeu per premià que també tenim platges i una xeme amb moltes ganes de provar l'esport de moda!!!!

abraçades !!!!

Fango dijo...

iep xeme!
No dubtis que, tard o d'hora, alguna drecerada caurà per Premià!!!
Tot arribarà!!!
jajajajaja
;)

Fango dijo...

per cert, boníssima la pinya del vídeo!
jajajajajaja


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi