lunes, 4 de febrero de 2008

Trempera Drecera

Per no perdre la tradició del Carnestoltes i a demés poder-la combinar amb una esport molt practicat per l’equip, (queda bé eeee, en realitat vem anar a esquiar per que si hi anaves disfressat et regalaven el forfait ejem ejem....) vem planejar una esquiada pel diumenge.
La nit anterior va ser molt moguda, amb barbacoa inclosa a cal Carlinhus & Igloo – Igloo (altrament dita, casa de les antenes) a on vem poder disfrutar de bons i variats productes de les terres Catalanes com:


Calçots (amb la seva corresponent salsa romesco)
Carxofes amb el seu corresponent all incat al cor , rajolí d’oli i pisca de sal
Verduretes variades, pebrot vermell i pebrot verd
Pizzes “casolanes” d’una coneguda casa (no farem publicitat sense veure un duro)
Patates al caliu
Etc...

Aquest excesos es paguen, sinó pregunteu a la Nuri per cada vegada que va haver d’obrir la finestra per renovar l’aire del cotxe mentre ens encaminàvem cap a l’estació d’esquí d’Ordino (Andorra).
Arribats al país dels Pirineus i retrobats amb el Marc, el Dídac i l’Andrea (aquests dos últims, nous membres del Drecera Esquí Club, el D.E.C, conegut com a tal a nivell internacional...) ens vam engalanar per a tal ocasió.


· L’amic Dídac “peliotxu” pels amics, lluïa una estratosfèrica perruca arrissada estil afro – Jacksons five, camisa de franel·la i pantalons neo-hippie rescatats d’alguna comuna (eiiii tiuuuu Pau i Verdura)
· La mega-artista de la pista Andrea, engalanada amb un traju de faralaes i olé, ens va mostrar el seu art esquio-flamenco tot fent voleiar les seves faldilles (que tiene la zarzamoraaaaaaa que me enamoraa, que me enamoraaaaaa i olé....)
· Seguint amb el folklore nacional, i al més pur estil Currupipi-Ubriqueny, el Marc se’ns va posar el traju de luces i la montera per a obsequiar-nos amb uns pases estil Cordobés. Clarines i trompetas tiriiiiiiii tiriri tiriri tiriiiiiii tiri tiri tiriiiiiiiiiii oooooooole. No cal dir que va tallar las dos orejas i el RABUUUU.

· Aiiiii payo, braga plaite do euro, do poruno, compra nena compra, que me la quitan de las mano, anava dient la Nuri amb la seva disfressa de Gitanilla hechizera marabú....
· Igloo – igloo vestia un conjunt estil retro amb barret a joc trobat en una missió de rescat, tot ell empanat i no per que anés despistat sinó per que portava pantalons i armilla de pana.
· Per anar acabant, con la iglesia hemos topado i Sant Litus Borromeu (4 de Novembre, per qui en vulgui menester...) també ha fet acte de presencia. Amb l’àbit posat, donava fe de tot, tot i tot...
· Per últim, la màgia estrellada del Carlinhus, va fer que fos una jornada d’esquí memorable, que mai oblidarem i que es convertirà en tradicional, sempre i quant tinguem els forfaits gratis ( vaya tela de arrastraos...) Així doncs i per qui ho vulgui, prepareu les disfresses i la vostra tècnica d’esquí pel Febrer del 2009, hi esteu tots convidats (no us confongueu, convida Ordino).


Igloo – Igloo & Carlensens Team (Litus & Carlinhus)

10 comentarios:

Jose Antonio (http://mirados.wordpress.com/) dijo...

Ieeeeppp peña!!!! Que buena esta, además a mí me pilla por sorpresa porque a pesar que sabía que Fango iba a esquiar no sabía que se iba a apuntar tanta peña!!!! Y además rollo disfraces y todo eso. Ha quedado una entrada genial, cada vez es más divertido ir siguiendo el Blog semana a semana. Yo también estuve con unos albondiguillas haciendo una excursión por la mola, je, je, y deje el listón muy alto, porque al almodiguilla que estuvo todo la semana picándome lo deje rebentado, je, je. Ya haré una pequeña crónica testimonial para ver si se animan a formar parte del Drecera Club, je, je. Un abrazo muy grande a todos.

Fango dijo...

Ei Litus, Carlinhus i Igluiglu!!!!
Boníssim!!!! Jajajajajaja
Mentre llegia el post no podia parar de riure, nens! Esteu ben grillats!
Gràcies per compartir el dia d'esquí carnavalero!
Una vegada més... Visca el Drecera!

Jose dijo...

Ehhhh Cueva... lo de albondiguillas no irá por todos los que íbamos no? jejeje

Unos disfraces muy simpáticos, en serio habéis esquiado así???

Anónimo dijo...

ieeeeeeeeeeeeep!
Si que vam esquiar amb aquestes disfresses, ho puc confirmar, jo era l'empanat :D
que mès he de dir, que va ser una dia genial, brutal, im-presionant, cojonudo, etc....
també dir que per aqui a castellar estem preparant alguna coseta de la cual penjarem la corresponent crònica!!

...i a la pregunta de quin color era el barret del gofie, la resposta era de color taronja!!!!!

Nuri dijo...

Bones!!!!!!!!!!
Jo també puc confirmar, que vam estar tot el dia esquiant disfressats, jajaja. M'ho vai passar super bé, merci per deixar-m'he compartir amb vosaltres aquesta esquiada.
Petonets!!!!
Nuri

Litus dijo...

iiiieeeppppp !!!

Jo tambè puc donar fe de l´esquiada amb disfresses, encara que alguns vem optar per treure´ns les a mig matí per a sentir-nos mes alliberats.

Per cert, el barret del goofy, no era de color verd ????

Volem veure la nova crònica desde Castellar !!!! UUEEEEEEEE...

Anónimo dijo...

buenu.....verd o taronja es lo mateix jeje es culpa de la fatiga d'avui.....................

Nuri dijo...

eip, segons el buzz el barret del goofy es de color verd. S'hauran de fer més partides pq quedi clar. jajajaj
Ptons

Cueva, cueva dijo...

No hombre, lo de los albondiguilles era por el Alex y el Juan Antonio Alcaraz por supuesto Jose!!! Eso ni se pregunta!!!, pero si hasta en el blog de Alex salía así retratado.

Por cierto peña, si seguimos discutiendo sobre los colores del gorro de Gofie vamos a descubrir que es gay como Pinky Winky y me vais a tirar un mito de la infancia, porque mejor no discutimos cuantos palmos tenía el rabo de Son Goku!!!!

Anónimo dijo...

el rabo del son Goku jejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejeejejejejejejejejejejeje


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi