lunes, 14 de enero de 2008

El Drecera al Bastiments!

iep Drecers!

El passat diumenge 13 de gener part de l'equip Drecera va falcar-se les raquetes als peus per poder fer un dels cims més emblemàtics de la comarca del Ripollès: el Bastiments (2.883m).

Aquesta vegada els Drecers Litus i Fango, vam tenir la sort d'anar acompanyats d'un col·lega de feina d'en fango: el Pedro (que per cert, és un caminador don't stop!).

El jornal va ser esplèndid. Vam tenir la sort de gaudir d'una meteo fantàstica i una neu acabada de caure. L'ascensió no va ser gaire complicada, tan sols les forces que, desprès dels àpats de Nadal i la turronada d'aquests dies, anaven i venien sense saber què fer... Jejeje, malgrat tot, ben segur que anàvem agafant alçada en relació inversament proporcional al consum de lípids que deuríem fer...

Finalment, poc després de 2 hores i mitja després d'haver sortit de l'aparcament, arribarem al cim del Bastiments. Les vistes no tenien desperdici, doncs vam poder veure la silueta de Montserrat, La Mola i, fins i tot, el Tibidabo! Acollonant!

La sorpresa del dia la va donar en Litus quan després d'unes paraules filmades en vídeo (que ara mateix s'està editant i ben aviat podreu trobar-lo penjat al blog), el tiu, pim-pam sopresa, es va treure de la màniga o, millor dit, de la motxilla una bandera Drecera per la foto finish del cim!

Poc a poc vam iniciar el descens, doncs el torb que bufava d'una manera impressionant no ens deixava d'avisar que en qualsevol moment el temps podia canviar. Així que, desfent el camí, tot baixant alguna que altra caiguda a la piscina també va haver-hi...
Prova del fort vent que bufava és aquest vídeo... jejeje... no té desperdici:


Una vegada més, el recull d'imatges que han quedat pel fons fotogràfic del Drecera és impressionant. Aquí teniu alguna mostra de elles. Només em queda agrair al Litus i en Pedro els moments viscuts durant el dia d'ahir! Sou collonuts!









































Visca el Drecera i Visca Catalunya! ;)

6 comentarios:

Litus dijo...

BBBUUUUAAAAAA !!!! IMPRESIONANT.

Us vem trobar a faltar al Cim del Bastiments.

L´edició del video ja está en marxa, i molt aviat el podreu gaudir.

Fins aviat..

Cueva, cueva dijo...

Muy buena esta si señor, que viento nen!!! Se escuchar rugir como una cosa mala, espero que el fin de semana que viene no haya tanta!!!.

Ya hablaremos de la logística. Pero a mi la última propuesta d'en Litus me ha encantado.

Un abrazo fuerte!!!

Anónimo dijo...

bona tarda nois! sóc en Pedro, el company de feina d'en Marc que ahira va tenir el plaer de formar part d'una de les moltes activitats que la drecera mountains no se qué (tela amb el nom!jeje) fa habitualment.

només volia donar les gràcies per la invitació de diumenge i que va ser un plaer iniciar-me amb vosaltres en el món de les raquetes.

fins un altre!

pedro.

Fango dijo...

ieeeep!
Pedro, gràcies a tu per formar part de l'equip! Ja saps, estàs convidat sempre que vulguis!
Folky, com anem de neu per Castellar i rodalies? força?
una abraçada

Anónimo dijo...

Iep iep iep!!!

Quna drecerada méeeees xula... i ja amb bandera de DRECERAAAAA

Quines fotos!!!

Ànims!!!

Maria

Brotix dijo...

Iepppppp Drecers!!!

Veig que no pareu, aixi m'agrada almenys feu algo mes que jo!!
Tinc ganes d'estar recuperat (i tenir temps, perque el k-1 m'absorveix molt) per poder venir amb vosaltres a fotre el "boig".

A veure com va el tema iglu, tinc ganes de veure les fotos!!!

Una abraçada a tots!!!
David Brota


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi