martes, 22 de enero de 2008

Igloo i Barbacoa a la neu

iep iep iep Drecers,
sisisi! Tal i com el títol indica: drecerada al cantó també aquest cap de setmana!

Així, emmarcat entre cim i cim del dissabte i diumenge, Puigllançada (2409m) i Puigmal (2911m) respectivament, el dissabte a la nit va tenir lloc la trobada de germanor hivernal amb presència d'en Folky, Xavi, Litus, Fango i el petit Oriol (en representació del Drecera Junior, fill del company de cordada als Alps i també soci del Drecera, Eduard).

L'activitat de tarda del dissabte va constar preparar l'escenari on, unes hores més tard, tindria lloc el sopar, la festa i el no parar de riure al més pur estil Georgi Down... El motiu va ser la construcció de la caseta, diguem-li igloo, on en Litus i en Fango dormirien aquella nit.

Els ajudants d'honor que es van currar tots i cadascun dels maons de neu de l'igloo van ser el Jose i els seus col·legues gallegus, en Jose i la Cristina, gent maquíssima i coneixedors de Catalunya millor que un propi català!.


La tarda va ser llarga i dura, tothom va estar treballant des de les 15:00 fins que va marxar el sol, al vol voltant de les 18:30... Finalment, la caseta va quedar mig acabada. Només li va faltar el sostre, tot i que amb la nit estelada i amb la temperatura tan bona que feia, vam decidir dexar-la tal qual i gaudir d'un igloo-vivac en una nit d'hivern... jejeje!

Entrat el vespre, els Joses i la Cristina van haver de marxar, però en Litus i en Fango van fer tots els preparatius corresponents pel sopar de gala que estava al caure.

Els ingredients:
Calçots i la seva salsa corresponent, carxofes, butifarra, xoriçets, butifarra negre amb ceba i barrilet de 5 litres de Heineken! Impressionant... No van trigar en arribar en Folky, en Xavi i l'Oriol. Tots plegats vam passar el fred de la nit, omplint la panxa de menjar i apropant-nos en rotllana al voltant de l'escalforeta fumejada que desprenia la barbacoa...

Unes rondes d'acudits feien despertar un no parar de rialles que, de ben segur, deurien despertar a algun que altre animaló dormint al marge del bosc del Pla d'Anyella. El sopar, boníssim, però la companyia immillorable. Malgrat tot, vam trobar a faltar els drecers que tenien diferents compromisos, tan l'Edu, com el mateix Brotix.

Finalment, no vam allargar la vetllada més enllà de mitja nit, doncs a l'endemà a tots ens esperava assolir el cim del Puigmal amb gran il·lusió. Per això, calia descansar.



Esperem poder tornar a repetir l'aventura amb tots els membre del Drecera i contruint així un parell d' "igloos-xalets adosats" per tota la família Drecera!

Fins la propera!

Visca el Drecera i Visca C...! jejeje






18 comentarios:

Litus dijo...

iiieeepppp !!!!

Molt bona la crónica Marc. Realment va ser una nit màgica i innoblidable. Experiència totalment recomanable.

La familia Drecera creix cada dia igual que les visites del blog. Ja en sumen mes de 5000.

Visca el Drecera !!!!

Jose Antonio (http://mirados.wordpress.com/) dijo...

Increible!!!!, buaaaa!!!! Que envidia nos perdimos lo mejor, la calçotada, los choricitos, birra a raudales (cabrones tocais a más de un litro por persona porque el peque no creo que bebiese) y sobretodo las risas de despues de todo un día de curro. Puta envidía, lástima que uno tenga los compromisos que tiene je, je, eso sí por lo menos participemos la construcción te tan honroso Iglú. Pero un cosa putas!!!!, no os jicisteis ni una foto sobando en el Iglú, porque de no ser así vamos a tener que creernos que dormisteis al raso, je, je. Pruebas, pruebas, queremos pruebas de los dos cubitos sobandola bajo el manto de estrellas!!!!.
Enhorabuena por la gesta companys, estais hechos unos cracks!!!!

Anónimo dijo...

eiiiii gente!!!
Fue increible la cena de lujo que nos marcamos en plà d'anyella! tengo que decir que a la próxima no me escaqueo de hacer el igloo, prometido, decir tambien que si que tocabamos a mas de 1 litro de cerveza por cabeza, pero que no la acabamos toda, aun queda............y la tenemos aqui en castellar, asi que ya sabeis!!! por cierto tenemos tele nueva jejejej en casa!!!!

Litus dijo...

Ei Jose !!! Hay pruebas gráficas de la sobada dentro del igloo.
Creo que en breve las podreis disfrutar.

Anónimo dijo...

ieeeeeeeeep
que bo va ser la barbacoaaaa jujuju
moments com aquests son increibles i no s'obliden en facilitat....sobretot el pobre oriol que segur que encara tremola el pajaru jajajajaja
cada vegada l'equip drecera esta mes actiu...aixo es un espectacle
felicitats a tots i a seguir fotent canya a tope!!!
carlinhus

Anónimo dijo...

QUIN NIVELASOOOOOOOOOO

L'Oriol és drecera junior junior, eh??

Molt bonaaaa... quina és la pròxima... ja tenim ganes de saber-la!!

mercè dijo...

uala!!!
annat de l'olla relament aquesta entrada...esteu tokadissims però això us fa els més autèntics de tots!
ja podeu anar celebrant la entrada" 6000" del blog perque poc trigarà segur!
un super axuxon!!!
mercè

Fango dijo...

iep cueva cueva!
Ara pots veure alguna imatge més a l'entrada que deixa en evidència que no hem dit cap mentida! La foto està presa de matinada, just quan el rellotge ens despertava senyalant l'alarma de les 7:30 i una temperatura de -3.7ºC. Tot i així, comparteixo el parer del meu company d'aventures: una nit màgica i innoblidable!
una forta abraçada a tots els Drecers, que sou aquells qui formeu part del blog, grans lectors!
agur!

Brotix dijo...

Iepppppp

Sou la ostia!!
Marc, aixo es una cronica, pero em molen més les del Jose, et parteixes la caixa, pero igualment molt wapa!!

Una abrasada a tots/es

Cueva, cueva dijo...

Que cabrón en Brotix, haciendo amigos, pues a mi mola un montón la crónica de en Fango, y más depués de añadir la foto en la que se demuestra que si que durmieron dentro, je, je.

Aunque en ningún momento lo he dudado, porque después de ver como quedo el Iglú, con sus paredes rebozaditas, con la puerta rediseñada, las antorchas y hasta el camino de entrada al mismo, lo que debía dar palo es no quedarse a dormir dentro bajo la noche estrellada. Ya te digo, me hubiera encantado quedarme a dormir!!!

Un abrazo peña!!!

Fango dijo...

Suerte que estuvisteis la tarde con nosotros, Jose! Si no hubiera sido por vosotros no hubieramos podido contruir ni la mitad!
merci!!!

Anónimo dijo...

ieeeep drecers!!!
algu sap qui es aquest brotix que ha deixat un comentari??
si algú ho sap que es pronuncii...
salut brotix!!!
carlinhus

Fango dijo...

jajajajajaja!
si home! És l'Àlex...
ai no! el Manuel...
o... era Jordi?
jajajajajaja!

Anónimo dijo...

Hem sembla que es un Virus

Anónimo dijo...

diossssss el tema esta muy caliente jejeje
de aqui saliis a ostias jojojoj os lo digo yo que soy del carmelo!!

jeje un saludo gente

Cueva, cueva dijo...

Que va hombre, pero así aquí somos todos hermanos!!!! De mal rollo nada!!! En el Drecera lo único que se contagían son las risas, e sido yo el que ha liado la troca, je, je, porque en realidad en Brotix lo que quería decir es que le ha encantado la entrada d'en Fango, lo digo en serio, lo que pasa es que a raíz del accidente las dotes literarias se han visto afectadas, je, je, Brotix, lo que tienes que hacer es recuperarte pronto del homoplato y apuntarte a la próxima que estemos el equipo completo!!!.

Y currarte una entrada del curso explicando lo del pavo que se desmayo!!!

Jose dijo...

Os quedó muy chulo el invento! Y la cena también tenía buena pinta, jejeje!

Una salida muy chula y muy original!

Aquí os dejo otro link al tema:
http://unburrican.blogspot.com/2008/01/puigllanada.html

Saludos!

Jose dijo...

Que me he colao, el link correcto es así:

http://unburrican.blogspot.com/2008/01/puigllanada.html


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi