jueves, 15 de mayo de 2008

La Selva de l´Aventura

Diuen que desprès de la tempesta ve la calma i precisament això es el que vàrem aprofitar el Tridente Drecera el passat cap de setmana. Desprès d’estar tres dies plovent interrompudament, volíem comprovar l’estat d’alguns barrancs de la contrada i que a totes les ressenyes indiquen “ideal después de lluvias”.
Així doncs, ja de bon matí, amb tots els “ bartulos” de barrancs, ens dirigirem cap al Massís del Montseny, a la població de Viladrau.

El dia es despertava amb algunes clarianes i semblava que tindríem un bona jornada barranquera, però arribats a la població de Seva, les primeres gotes del dia, ens començaven a fer la guitza.
Ja enfilant cap a Viladrau, observem l´estat de la riera de San Segimon i baixava amb un cabal considerable en trams oberts. Nosaltres teníem l’intenció de fer el barranc de Rentadors, que es situat a la capçalera d´aquesta riera.
Desprès d’ un bon esmorzar al Xalet la Coromina (http://www.xaletcoromina.com/) i de parlar amb la gent de la contrada sobre les nostres intencions, vàrem descartar l’idea de fer qualsevol barranc de la zona.
Així doncs, i desprès d’haver matinat comença el ball d’opcions. Que si anar a buscar barrancs amb poc cabal per tota la geografia catalana, que si provar un bany a la riera de Sant Segimon,..., i moltes d’altres animalades.
De totes elles, la que més furor va fer, es visitar un Parc d´Aventura proper a la zona, “la Selva de l´Aventura”. ( http://www.selvaventura.com/)

Així doncs, i sense gaires problemes, ens presentem a les instal.lacions de la Selva de l´Aventura situades al Coll de Ravell, a cavall entre Viladrau i Arbúcies.
Al arribar, sota un fina pluja intermitent, comprem els tickets, ens fan un magnífic breefing de seguretat i cap al arbres i falta gent.
Per davant teníem 2 hores de diversió pel circuit del L´Himalaia, penjants d’uns arbres monumentals, plens de tirolines, originals ponts de mico, lianes,... i el millor de tot, es que estàvem sols.
Poc a poc, el dia es va complicar, l’intermitent pluja inicial, va pasar a ser una gran cortina d’aigua. No obstant, això no va impedir continuar la nostra diversió.
Sense pensar-ho gaire, i amb les jaquetes de neopré posades, vam acabar el circuit, amb un parell de repeticions de la tirolina final.

Durant l’última repetició, el personal del parc, fins i tot ens va ruixar amb una mànega per acabar de remullar el dia.
Deixem constància de l´activitat amb un petit recull de fotografies i un video. Esperem que us agradi.





Volem agraïr a travès d’ aquesta crònica al personal del Xalet la Coromina pel gran esmorzar de forquilla que ens van preparar, al personal del Parc d´Aventura per a mantenir les instal.lacions obertes durant la tormenta , al company de la mànega per acabar d´arrodonir el dia i al Mosso d´Escuadra que no va voler perdre el temps en un control d´alcoholemia al saber que anàvem a la muntanya.


Gràcies a tots !!!

Visca el Drecera i Visca Catalunya.

9 comentarios:

Cueva, cueva dijo...

Buaaa, Peña!!! Que bueno, OStia cabrones, el día que vayais a hacer el barranc de Rentadors me llamais que hace años que tengo ganas de hacerlo perlas. Es una zona del Montseny que quiero conocer!!!. Que bueno lo del Parque este, un puntazo con la lluvia y todo, cuando comentais lo de la tirolina con neopreno pensaba que era en coña pero luego he visto que el tema iba en serio, je, je, yo creo que eso se puede considerar un nuevo deporte no!!!!

Y por cierto, solo he visto un trozo del video pero, ¿puede ser que uno de vosotros por la tirolina haciendo un ojete???, es que te juro que me lo ha parecido. Un abrazo, nos vemos este sabado!!!!!!

Litus dijo...

Este sábado ????? Que ha trobada o que !!! pero no quedamos que era el 24 ??? Que es la semana que viene !!!!!

Con tanto lio de fechas, seguro que se nos pasa.

Por cierto Jose, has visto bien. En el video sale un ojete a lo gandhi. je,je,je,je,... Hay repetición al final.

Hasta pronto ( el 24 !!! )

Fango dijo...

Litus, curradíssima l'entrada!
La veritat és que va ser un altre d'aquells dies sonats del Drecera!
Eo, caldria fotre'ls-hi un toc als del parc aventura perquè es mirin l'entrada! estaria molt bé!
Companys, ens veiem dissabte vinent a la casa de Les San Etna (palíndrom)barbacoa boja i barranc matinal del Núria, que estarà a punta de caramelo amb les pluges d'aquests dies!
Àpali! Recordeu que si algú es vol apuntar, abans de la barbacoa, hi ha un sube-baja al Pedra per la matina i un tobogan de les Fonts per la tarda... pim-pam... jejeje... i és que no ens podem estar quiets! com som!
una abraçada drecerenca!

Cueva, cueva dijo...

Peña el de Nuria a punto de Caramelo una mierda, ir pensando otro, si hace dos semanas no pudisteis bajar el Rentadors, y no a parado de llover desde entonces, que os hace pensar que la semana que viene podremos hacer el Nuria. En serio, pensemos un poco. En fin me veo subiendo a Castellar solo para la barbacoa, pero bueno, aun así merecerá la pena. Pensaros muy mucho lo del Nuria, nos vamos a dar un viaje tonto y no es plan de perder el tiempo. Bueno, yo si lo veo mal me subo la coche y me voy a subir al taga o lo que sea que se me ocura. Un abrazo.

Anónimo dijo...

"que se "man" bajao' los pantaloné"
jajajajaja
autentik multiaventura! deu ni do...
viam si organitxeu una fest drecerenca por todo lo alto i convideu les/els comentaristes!!!!
que corra elvinooooooo
iujuuu;)

apalins wapots!
xeme, (casket xl linhus)

Xavi dijo...

Después de lo visto.........................compartir casa con Gandhi, ya no será lo mismo...............que alguien me ayude por favor, necesito ayuda!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

JUJUJUJUUUUUUU
SI SI ARA DIUS AIXÓ, PERO APA QUE NO T'AGRADA EL MEU CULET JEJEJEJE
JA HO DIU LA CANÇÓ...TU CARA, MI CULOOO I UNA PELÍCULA DE MIEDOOOO
CARLES...FELICITATS TIO, UN DELS MILLORS VIDEOS DRECERA....CURRADIIIIIISIM JAJAJAJAJAJA QUIN FART DE RIURE!!!!
JA ESPEREM AMB CANDELETES EL CAP DE SETMANA!!!!
SALUT DRECERENCS
CARLINHUS-GANDI

Cueva, cueva dijo...

Je, je, que no me entere yo que ese culito pasa hambre e Iglu, Iglu!!!!

Yo pensaba que era una broma pero al final con la voz creo que fue un accidente!!! De todas formas, sigo con lo mío, a mi lo que me impacto fue la tirolina con Neopreno bajo una lluvia torrencial!!!

Litus dijo...

El millor de tota la jornada, el company de la manguera.

bonissim !!!!!


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi