viernes, 2 de mayo de 2008

INICI TEMPORADA BARRANQUERA A CASTELLAR DE N’HUG

El passat dia 21 d’abril, aprofitant les abundants pluges dels dies anteriors, ens vem animar a iniciar la temporada barranquera pel que fa als barrancs Pirinencs.


El torrent del Ribereta és un curt descens que comença des de l’Alberg La Closa, al barri de la Ribera de Castellar de n’Hug, i acaba a les súper conegudes i turístiques Fonts del Llobregat.

Durant el seu recorregut podem trobar 4 ràppels (amb equipament de fortuna), alguns d’ells evitables, i molt de destrepe de baixa dificultat.

Cal destacar les zones estretes de la part central del barranc en un calcari perfectament excavat i envoltats d’una abundant i de vegades empipadora vegetació. Alguns trams, per desgracia, estan plens de runa i bruticia, tot i que no li resta encant a aquest bonic torrent.

La part final té un tobogan d’uns 5 metres amb bona recepció, que sempre deixa un gran regust de boca, i també la possibilitat de poder observar des de una perspectiva única el naixement del riu Llobregat.

Recomano a tothom aquest descens, que tot i ser curt, quan porta aigua resulta prou divertit.
Material: corda 20 metres, material de fortuna per muntar els ràpels, neopré sencer (si hi ha aigua)

Hi ha nombrosos punts d’escapament en cas de crescuda o dificultats.
Els integrants del grup érem l’Igloo-Igloo, el Genís i un servidor Carlinhus-Gandhi!!!
Bona manera d’aprofitar una tarda després d’una jornada de treball a Castellar de n’Hug!!


Salut Drecerencs!!!

Carlinhus

4 comentarios:

Xavi dijo...

iep iep iep iep iep!
recomanable 100%, no ho sembla, pero aquest tobogan final es increible, i amb la quantitat d'aigua que baixava..buahhhhhhhhhhhh cada vegada que hi penso :D
bona crònica gandhi ;), a veure si començem a mourens una mica mès, que sembla que la primavera ens ha atrofiat els musculs!!!!!!!!!!!!!!!!!
Camisetes Drecera ja!!!!!!!

Jose Antonio (http://mirados.wordpress.com/) dijo...

Pues sí, eso parece, la astemia primaveral nos ha desconectado las pilas, je, je. Me parece a mí que aquí todo quisqui anda muy liado con una cosa u otra. Menos mal que ya queda menos para el retrobament del día 29 en Nuria donde espero que podamos estar todos, je, je. Si señor Folky buena crónica, te veo con ganas de mover un poco el cotarro je, je. Si es que nos hacemos mayores!!!! Jua, Jua!!!! Yo a parte de ir algún día al Montseny a hacer fotos, poca cosa he hecho. Pero bueno espero que a partir de ahora se anime un poco la cosa. Un abrazo a todos peña!!!

Fango dijo...

ieeeep FolkyGhandi!
Merci per la crònica que ens has regalat! Molt bones fotos i ressenyes. Tenim pendent fer aquest barranc íntegre sense la presència de la Guardia Civil observant com passem per davant de les Fonts XDDD
Gràcies una vegada més i...
Properament tindrem noves entrades, doncs amb en Litus més d'una hem fet aquests dies!!! jajajaja!!!!
Igloo-igloo, les samarres estan al forn... calentetes, calentetes! Aviat les tindrem! Paciència, que és la mare de la ciència!
una abraçada enorme i recordeu: dissabte 24 de maig Pedraforca i diumenge 25 de maig Barranc de Núria!
gora Drecera!

Litus dijo...

iiiieeeepppp !!!! Felicitats pel descens i per la inaguració de la temporada barranquera dels canyons del Pirineu.

NoN Stop al Body.

El Drecera segueix actiu..


Entrena amb el Drecera

Entrena amb el Drecera

Ruta de l´Ermità

Ruta de l´Ermità
Clicka per accedir-hi